Gick upp halv 7 imorse, något groggy. Igår var jag uppe till 01 och sov dåligt av någon anledning. Jag som alltid sover bra vart som helst. Ibland visste jag inte om jag var vaken heller, var nog i gränslandet, hörde konstiga ljud!
 
Iallafall, Tomas och jag gick ut och tog in 2 blöta hästar eftersom det hade regnat. Birkir hade dessutom rullat och gnott i sand....Jag skrapade av det värsta och satte på fleecetäcke. Fodrade alla djuren och promenerade hundar.
 
Karin, Marie, My och Moa dök upp och började packa in saker som de skulle ha med sig. Tomas och jag gick in och åt frukost.
 
Först fick vi förresten ta hand om Allie som fått fukteksem på halsen. Jäkla hund som ska rulla i skit så hon måste bada. Hon har astjock päls med som inte torkar så snabbt. Sen var bädden i hennes säng fuktig så det utlöste nog såren. Hoppas att vi kan häva det utan penicillin.

Så kom Stoffe och pudlarna, så vi packade in oss och åkte iväg till Linköping.

Först var det presentation av lagen som var sponsrade.
 

Mys lag

Karins lag


 


Det var lite rörigt med startsiffror och lite annat, vet inte om de som höll i tävlingen var nybörjare! Men det flöt på ändå som tur var!

Tävlingen gick ut på att man valde gångart (trav eller tölt) och sen red man tillsammans (inte med sitt lag) ihop i en grupp på 8 stycken. Man red i: Mellanklass vuxen (Karin) mellanklass barn ( My),Elit barn, Elit vuxen eller ridskoleklass barn + vuxen. Man fick visa upp sig i båda varven, sen åkte de ut 2 och 2 tills det var några kvar till final.
 
Båda våra gick till final, vilket både gladde och förvånade oss. Ingen av hästarna har ju varit i ridhus med musik, publik och applåder! De skötte sig sååå bra!  Disa stegrade sig visserligen utanför med Karin, tur jag inte såg det, men det därinne gick det kanonbra!

Karin kom på 6:e plats i sin klass och fick rosett, medans Mysan kom 7:a. Vi är superstolta över dem! Roligt är ju också att det är våra enda egenuppfödda hästarna.
 
 
Ja jag har inte fotat!! Brukar kolla lite mer både vad som är bakom och även hur de ser ut som blir fotade.......Men Disa ser ju fin ut och det var väl henne Tomas tittade på :-)


Tyvärr hann vi inte se finalerna för jag skulle jobba, så det blev till att fara hem. Men i januari och februari fortsätter cupen. Hur de räknar poäng till laget fattar jag inte, men det kanske jag kan få veta!
 
Nu har min brukare dykt i säng och jag ska ta en kopp te innan jag sover.

Imorgon har de lovat sol, hoppas på det!
 
 

2 kommentarer

Stina

07 Dec 2014 12:49

Vad roligt att det gick så bra, och fina var dom med =)

marianne

08 Dec 2014 08:40

Grattis :)

Vad tävlade dom i? Fortast fram eller bäst steg eller vad?
När jag fotar kollar jag sällan vad som finns i bakgrunden, jag är dålig på att arrangera bilderna men det händer ofta raderar jag bilderna, hihi

Kommentera

Publiceras ej