En kopp te och mellis nu när det börjar mörkna. 2 pannkakor som fanns kvar med en klick creme fraiche och massor av mangotärningar. Mums! Kan inte påstå att jag går hungrig, ändå går jag ner, trots att jag knappt rör mig.

Men det är ju kolhydraterna som gör det. Jag äter ju mer mat nu, fast annat! 

Jag har gått ner typ 10-12 kg en annan gång, men då med motion. Då såg ju kroppen annorlunda ut. Liksom lite tajtare!

Vid lunch var hundarna  och jag ute en timme. Solen sken, det var så skönt! Satt en stund i öppningen till växthuset. Där var det riktigt varmt! De fick leta småbitar av frolic i hela trädgården och hade att göra en bra stund.

Sen sov jag en stund i soffan innan fåren skulle ha mat. Då gick vi ut en timme till,så idag har jag inte dåligt samvete för vovvarna. De har fått springa och leka både ute och inne.

Snart kommer Tomas hem. Han skulle handla på vägen hem. Lite stalljobb är kvar. Får se om jag går ut snart eller väntar på honom. Fick ta några extra piller, kanske de verkar snart! 

Ha en härlig fredagkväll!


 

2 kommentarer

marianne

15 Feb 2014 16:45

Vad härligt det låter att sitta i lä, i solen...det ger riktig vårkänsla...
Tror det är svårt, om inte omöjligt, att tajta till kroppen nu :(

sv: Ja när hon är så där trotsig blir jag så besviken, mest på mej själv att jag inte klarar av henne....jag skulle inte köpa ett sto, men när jag såg henne första gången där i hagen så kände jag att vi hörde ihop...jag kan nog erkänna att jag kan vara likadan....ingen ska säga till mej vad jag ska göra.
Vi har krigat så mycket men det senaste halvåret har det bara gått spiktrakt upp så detta var ett ordentligt hopp tillbaka....men vi ska ta oss igenom detta med, bara jag blir 100% bra, så ska hon inte få komma undan med dessa dumheter.....hoppas jag ;)

Anita

17 Feb 2014 22:07

Vacker bild!

Kommentera

Publiceras ej