Sitter och dricker kaffe med ostkaka och hallon. Det var gott!

Klockan är bara 10, trodde den var mer. Har dammsugit en del (stoooora dammråttor, hundarna fäller) och tvättat några maskiner tvätt. Lekt lite med hundarna. De har fått spela sina spel och sen städa upp efter sig. 

De är ju så olika. Allie tror att, ju fortare desto bättre, Jim är lugn och metodisk och Mio är lite mitt i mellan dem.  
Fast Mio måste låta hela tiden. Han har så mycket ljud för sig.

Viktinlägg till min grupp: 56,4 alltså -4 hg. 

Inatt hade jag en märklig dröm!  Alla som brukar kommentera på Ninas Liljedals blogg var bjudna hem till henne!  Vi satt runt ett jättestort köksbord, typ 10 pers. Ingen sa något. Nina själv var på övervåningen och städade med ett huckle på huvudet, en hink vatten och en trasa i handen. Jag ville hjälpa till, för att hon skulle bli klar. Men det fick jag inte!


Ha ha!! Vad får man allt ifrån!?


Nu ska jag hänga en tvätt och sen gå ut en sväng med hundarna. Idag har jag j---ligt ont i höften, så det blir kortrunda. 

Nu börjar jag känna och förstå vad som händer i höften. I tisdags efter besöket hos Lena har jag varit mycket rörligare och kunnat gå utan att halta så mycket. Jag till och med messade henne och sa hur glad jag var för det. Sen igårkväll började det "skava" igen.

Troligen glider den iväg efter ett tag igen. Vet inte om det har betydelse vad jag gör. Men inatt har jag vaknat många gånger. Imorse bad jag Tomas dra lite i mitt ben. Det känndes som hela höften glappade liksom och det hjälpte tyvärr inte. 

Men på tisdag ska jag tillbaka till Lena och den 26:e har jag fått tid hos en ny läkare. Hoppas det händer lite nu.



Den här bilden har jag visat förut. men igår kväll tänkte jag att jag måste bläddra klart i förra veckans Land för idag kommer en ny!!  Då visade det sig att den här bilden var med och att jag skulle på en bok för veckans insändare!! Vad roligt!

 
 

3 kommentarer

Stina

14 Feb 2014 21:57

Bra jobbat där med viktminskningen, skönt att det går bra för någon =)

marianne

15 Feb 2014 16:39

Vilken underbar bild <3

Närapå et halvt kilo :) Grattis!
Ja, det är ju olika för oss alla, det är ju inte ovanligt att man fortsätter äta även om man minskar träningen. Jag tränade ju 8-9 pass/vecka tidigare, cyklade ca två mil/ dag och red 1-2 hästar så det är förstås inte konstigt att jag vill äta mycket...matlusten sitter kvar. (jag har väl berättat att jag varit träningsnarkoman?)

Jag skrattade gott åt din dröm...kanske en dold dröm att vi ska träffas allihopa, men hoppas Nina har städat klart innan vi invaderar hennes kök ;)

Nilla

16 Feb 2014 01:00

Hahahaha, underbar dröm :)

Och grattis till en god veckas viktnedgång, tummen upp för det!

Kommentera

Publiceras ej