Men det var iallafall uppehåll! Blåst har det gjort. Snön är nästan borta.

På fm gjorde jag musli igen. Gott! Brukar ha olika sorters frön, nötter och torkad frukt, så det blir inte samma smak. 

Två små flickor kom för att rida, för första gången. Karin tog hand om dem och gick ut i skogen med Birkir och Berserkur som duktiga läromästare. Birkir är nyss inriden, men han är en riktig bra barnhäst! Så snäll och foglig!

Han har ju varit en mycket lätt häst ända sen han föddes! Hanterad mycket eftersom han hade kolik hur ofta som helst som yngre. Som tur är verkar det växt bort.


Birkir från Ängdalen
 


Medans Karin tog hand om barnen så packade jag nästan alla fodersäckar.

Efter lunch mockade Karin och jag i hagen igen. Det börjar torka upp. Då är det nästan roligt att mocka! Det blir så fint!

Karin skulle på årsmöte på em.
 
Jag och hundarna gick ut i trädgården. Jag ville plocka bort granriset från rabatterna för att se om några knoppar kommit upp! Inte en enda! Bara ogräs:-(

Tomas har hållt på hela dagen i vårt blivande sovrum. Nu är nästan allt spån ute som låg som isolering.

Robert har ju åkt Öppet spår idag. Vi har följt honom på nätet och kunde se målgången på webb-tv! Vad trött han var stackarn! Han hade ju bara åkt 4 mil (snöbrist) och dessutom varit sjuk 2 gånger senaste månaden. Tur att han har bra grundkondition, han tränar ju mycket annat.


Snart är det vår igen!!




Berserkur med söta Moa
 
 



1 kommentarer

marianne

24 Feb 2014 08:03

Man har nästan glömt hur det är en regnfri dag, det ser ut som om det skulle bli en här idag :)

Det var visst väldigt tungt i spåret, blöt eller obefintlig snö...så det gjorde han verkligen bra, om han inte var riktigt i form.

sv: jag har tänkt många gånger att jag ska lära mej slå på tappskor, men så tänker jag att min kropp inte klarar det...inte mina händer heller, så jag får snällt vänta tills något proffs har tid :)

Kommentera

Publiceras ej