Idag var det sämre när jag vaknade. Skavde och gnagde i benet. Jag la mej på köksbordet (!) och bad Tomas försöka knycka tillrätta. Det var ju inte så lätt. När Lena gör är det ju inga problem!

Men jag fixade till det sen med hjälp av pilatesbollen. Vet inte riktigt hur, men bättre blev det.

Idag har jag ägnat stor del av dagen till att försöka ta ett nytt urinprov på Allie. Nähä, nu var hon misstänksam så det gick inte! Glodde på burken och vägrade kissa. Har varit ute och gått och gått.....

Gav upp framåt eftermiddagen. Annars har det varit som vanligt. Ute har vi varit mycket. Så skönt att det är ljust både morgon och sen eftermiddag.

Tyvärr har det kommit en massa blötsnö. Jäkligt onödigt! Man ser inte att mocka i hagen hos hästarna och i fårhagen är sörjigt och blött. Fy sjutton.


Helgen verkar inte bli bättre tyvärr. Vi som ska ha sportlovsryttare både fredag, lördag och söndag. Önskar mig sol!



Törstig lammunge!
 
 
 
Mio leker med lammet Mira mirakel
 
Förra året i februari hade vi en lammunge inne. Vilket jobb!
 
 

3 kommentarer

marianne

21 Feb 2014 08:25

Samma skitväder här, ingen snö, men regnet vräker ner.
Bra att du har lärt dej knep för att höften ska kännas lite bättre, är du utsliten? Vad är det som hänt egentligen? Ska det opereras? Tusen frågor ;)

Jag vill ha två lamm i vår/sommar, hoppas jag får möjlighet till det, dom är så söta.

sv: Brigade fick vila ett par veckor på somrarna, Ava har inte vilat mer sammanhängande, men under en period var vi ju bara och badade, tränade NH eller en kort promenad, hon har så mycket i skallen och älskar att göra saker så jag tror inte hon skulle må bra av att vara helt inaktiv.....det har hon ju dessutom varit långa perioder innan hon kom till mej.

Nina

21 Feb 2014 13:45

Vad skönt att du fick höftkulan på plats igen, hoppas att det kommer att funka att göra så i fortsättningen när den hoppar fel.

Vad söt lilla Mira Mirakel var! Var det en som råkade födas i fel tid? Jag har en bloggkompis (livet på vichan) som fick trillinglamm för några veckor sedan, tackan hade antagligen blivit betäckt av ett bagglamm innan de avskiljdes.

Stina

21 Feb 2014 17:23

Här har det regnat precis hela dan och det är sjöar precis överallt genomsurt =(

Kommentera

Publiceras ej