Igår sov jag inget alls på dagen. Kände mig lite piggare. Fast jag tog det lugnt, för att inte få bakslag.

Gjorde musli på fm. Det är ju så gott med egengjord.

Karin kom så vi drack kaffe och satt och pratade lite. Hon ska hälsa på hos en ny brukare idag som det kan bli lite jobb hos. En liten flicka som är 8 år.

Sen gick hon ut med alla hundar och jag åkte till ica Fornåsa och hämtade veckans Matkasse. Slängde även en massa skräp som samlats i några veckor....

När jag kom hem lagade vi mat. Sen följde jag med ut en kort sväng med hundarna och så fodrade jag fåren.

Karin åkte och jobbade och jag satte mig och vilade lite i soffan. Att ligga ner är inte att tänka på med alla hundar som ska trängas med en.....

När Tomas kom hem gick vi ut igen. En liten kortis med hundarna och sen åkte Tomas och hämtade mer foder.

Orkade inte riktig laga det som var tänkt, köttbullar,potatis och sås (matkassen) utan det blev en omelette med rester. Väldigt gott!  Svamp,korv och parmesanost, spenatblad och persilja på toppen!


Hängde framför tv, men det var ju inte mycket att ha så jag gjorde korsord, som jag snöat in på.

Var optimist när vi skulle sova. Sov ju så bra natten innan. Nässpray, ögondroppar och 2 värktabletter och sen i säng, jättetrött.

Vaknade av att jag låg på min onda höft, sen var det kört. Slumrat lite till och från bara. Så idag får det nog bli lite slummer på soffan.

Något jag blev glad över igår, var att jag har fått tid hos en väldigt duktig osteopat i Linköping 5/2. Det ser jag fram emot.

Nu ska jag tända en brasa och bädda ner mig med vetekudde och filt.


 





2 kommentarer

Johanna - Jojjoworld

22 Jan 2014 22:23

Sv: Det beror på vad du menar med "superkamera". Men i början körde jag mycket i autoläget och det är bra när man ska lära sig men om man ska utvecklas så är det bra att man kollar inställningarna.

Några bra fototips:
http://stargirlphoto.blogg.se/category/-fototips.html

Googla även hur man ställer in inställningar så du lär dig och lek med inställningarna :)
Hoppas jag var till lite nytta!

marianne

23 Jan 2014 08:24

Vad har du i müslin? Jag gjorde alltid förr, men nu äter jag inte så´nt, kanske ska börja smyga in det i min frukost ibland?!

Sv: Jag har haft inlägg från ortoped i minst 15 år så i mitt fall är det inte lika lätt åtgärdat, det var ju synd....
Jag har bara dessa stövlar som är för stora, så jag hoppas det inte blir några inflammationer. Med inläggen och ett par Helly Hansen sockor blir det inte så mycket plats kvar att halka runt i ;)

Kommentera

Publiceras ej