och inte finns det så mycket att skriva om när man är sjuk heller :-(

Igår kände jag direkt på morgonen att jag var sämre igen. Tungt att andas, hostar och känner mig så jäkla svag.

Har nog aldrig varit så nedsatt, sedan jag var barn.

Karin var här igår och hjälpte till att rida och att greja ute. Jag var bara ute en kort sväng på morgonfodringen med Tomas, sen låg jag mer eller mindre hela dagen. Lagade lite mat, fast det skötte sig själv i ugnen.

Sov i soffan hela kvällen och vaknade vid 23 eller kanske senare. Då duschade jag och åt lite keso och bär. Sen såg vi en film till klockan var över 2....Men jag hade ju sovit hela dagen.

Idag på fm städade jag av lite i badrummet och tvättade några maskiner tvätt, sen var jag tvungen att vila. Drack kaffe i soffan och kollade på skidor på tv:n.

Tomas har fått jobba själv ute idag eftersom Karin jobbat  (för mig) idag.  

Jag lagade Kikärtsbiffar till lunch. Kokade en stor laddning igår. Det är ju så gott!  Billig mat med! Går att smaksätta på många olika sätt.

Sen sov jag igen.....och gjorde lite korsord. Tur att jag köpte en korsordstidning förra veckan. Tv och korsord är det jag sysselsatt mig med.

Tomas kom in och så drack vi kaffe innan det var dags att gå ut igen. Nu följde jag med ut. Så skönt att få lite luft även om orken är obefintlig. Vi fixade lite i stallet innan jag gick in igen med hundarna. Nu lagar han något på bilen som ska besiktas imorgon.

Imorgon får jag åka till Vårdcentralen igen och be att de hjälper mig! Nu har jag ju varit dålig sedan dagen innan nyårsafton.


Karin Smilla och Mira Mirakel förra året i februari
 



2 kommentarer

Nilla

20 Jan 2014 01:52

Usch, låter inget vidare alls! Krya på dig :)

marianne

20 Jan 2014 06:27

Men då....du måste nog hålla dej helt lugn och inte vara ute och fixa. Det är förstås inte helt lätt när man har djur som behöver dej, men du måste bli frisk nu.

Kikärtsbiffar? Det lät som något för mej, jag gillar kikärter.

Jag är egentligen ingen såsmänniska, men till rådjursstek vill jag i alla fall ha en lite salt gräddsås...det är mums :)

JA dessa gamla hus blåser det rätt igenom, jag har termomtern på fönsterbrädan och den visar 13 grader som innetemperatur....brrr inne i rummet blir det förstås lite varmare, men en extra filt är framplockad.

krya på dej nu

Kommentera

Publiceras ej