På morgonen är jag så fruktansvärt stel i ryggen och benet, ja i princip hela jäkla kroppen!

Jag kan knappt knyta skorna, utan får ofta be om hjälp, iallafall på den "onda " sidan.

Men häromdagen kom jag på att om jag sitter med vetekudden först på ryggen och sen lägger den i knät över höfterna så mjukar jag snart upp lite grann. 

För ett par år sedan fanns det inte i min värld att jag skulle bli så "handikappad". Tänk vad saker kan ändra sig......

Igår var Karin här hela dagen igen. Hon red Tindra och Freyja. Tur att hon har möjlighet att hålla igång allihop.

Vi lagade mat också och bakade bröd, så det luktade gott i hela huset!

Hundarna fick vara ute en del också och busa av sig medans vi packade foder och grejade. Jag försökte skotta lite snö också, så därför är jag extra stel idag.

Det snöar och snöar, väldigt vackert, men svårt för mig att gå. Igår plogade Tomas hela kvällen, men det kommer ju lite hela tiden. Tänk om det kunde sluta nu och bara ligga kvar. Det vore kanon!

Jag känner mig piggare nu iallafall efter den jäkligt sega influensan. Det är skönt. Det har varit för jäkligt att både ha svårt att gå och ha ont i höften och benet och sen ha varit helt utslagen och behövt ligga i soffan större del av dagen. Har ju blivit ännu stelare! Har ätit en massa värktabletter som jag inte gillar :-(

Nu vill jag komma igång! Jag budade på en begagnad motioncykel häromdagen, men den blev dyr. Men det ska jag ha en, eftersom cykla faktiskt funkar!

Idag ska Allie och jag på återbesök till Valla och titta över hennes operationsärr. Hon är så mycket piggare nu, så det är lite svårt att hålla henne lugn!

Jag ska ta och sätta på en kopp kaffe här innan vi åker. Hundarna ska få mat också.

Ha en bra dag!


En av mina favoritbilder på Jim och flaskammet Mira Mirakel!
 



3 kommentarer

marianne

16 Jan 2014 08:34

Det kan jag förstå att den är en favorit..så söta så jag blir alldeles varm.

Usch det är hemskt att inse att man inte klarar sej själv med vissa saker, och som du säger, att ligga i soffan främjar ju inte direkt rörligheten :(
Jag tycker ändå att du ska skaffa en del back on track till dej....ett par byxor som täcker det onda...jag vet att jag tjatar, men jag vet också vilken nytta den gör och hur enormt skönt det är. Eller kanske du skulle ha en filt du kan sova på?

Sv: Nä, jag har inte så stor rutin att köra med transport på vintern, har bara gjort det någon enstaka gång när jag varit tvungen. Det var jätteäckligt :(

Nina

16 Jan 2014 14:37

Vad skönt att det "bara" var juverinflammation på Allie!

Desto tråkigare att du ska behöva ha så himla ont hela tiden. Finns det inget mer än värme som hjälper? Om det är artros kan man väl äta glucosamin t.ex.?

Skönt att du äntligen piggnat till efter influensan, i alla fall!

Stina

17 Jan 2014 13:24

Hej =)

Som ny medlem i viktklubben tittar jag in hos dig och säger "hej" =)

Kommentera

Publiceras ej