Uppehåll idag, men kalla vindar. 

Idag var jag ute i stallet själv på morgonen. Den här årstiden är det ju inte så jobbigt. Kolla vattnet och mata katter och kaniner. 

På fm kom My och Karin. De hängde med mig till affären så jag fick fylla på skåpen!

När vi hade ätit så red My på Disa för Karin. Det gick jättebra!
 
 











Disa är ju bara riden av Tomas och Karin förut. Ja Anna med förstås, som red in henne. Men My var så duktig och Disa med! 

Efter en stund när jag fotat Mysan, kom Maritha och Nisse. De hade varit och kollat på en gård i närheten. Jag fick en jättefin kopp av Maritha! Vi kanske ska ses i Midsommar. Varken de eller vi har bestämt något för helgen, så vi kanske tar en sväng till dem. Vi lämnar det lite öppet, sa vi. 

Vi hade våra hästar hos dem innan vi flyttade hit, då firade vi midsommar ihop och hade supertrevligt! 

När man har egen gård med djur så blir det lite "ensamt". Det är alltid fullt upp och när man väl är ledig orkar man inget! Det är kul att vara inneboende eller ha inneboende, iallafall om man trivs ihop!

Sen kom Emma, min granne förbi och tittade på min olycksfågel Allie. I höstas hade hon en liten bit av en  pinne mellan framtänderna. Det blev ett mellanrum där. Veterinären sa att det inte var någon fara, utan bara håll rent. Men sista tiden har jag fått tvinga henne att bli ren där, förstod att det var något. Emma jobbar med tänder på Valla djurklinik, så hon kom förbi och tittade.

Då har det blivit så att "skit" har gått upp som en fistelgång i båda framtänderna. Det är varigt och hon har ont. Båda är dessutom lösa. Stackars lilla gumman! Vi får ta bort dem, det finns inget annat att göra. Emma skulle kolla på en tid åt oss. 

Tur att jag bad henne kolla. Jag har ju lite svårt nu att ta mig iväg själv........

Nu är klockan 23.30. Vart tusan tar timmarna vägen?
 
Ja ja nu har jag iallafall fått i mig lite kaffe (hade huvudvärk) och jordgubbar med keso så jag kan sova gott!
 

2 kommentarer

Nilla

18 Jun 2014 13:22

Jo det där med egen gård känns igen. Lite svårare att komma iväg till långväga vänner. Man har ju både hästar, katter, hundar och kaniner. Inte bara att sticka iväg en helg längre.

Kram

Stina

18 Jun 2014 16:58

Så tråkigt med tänderna där =(

Nä, har man djur eller gård kräver allt sin planering - men det är det värt =)

Kommentera

Publiceras ej