Efter en intensiv helg har jag planerat att vila och ta det lugnt idag. Började dock dagen med en spyende hund och ett glas juice över hela bordet. Bordet är delat så det blev till att dra isär och torka inläggsskiva med......

Mulet väder är det så jag ska passa på att titta lite på tv. Älskar play! Vi har dator kopplad till tv.n så jag kan se där. 
Prinsess dopet kanske jag spanar lite på och hela Sverige bakar kanske!

Tv:n har inte varit på i helgen eftersom vi har haft barnen hemma. Så mysigt att bara sitta och prata. Vi brukar spela kort, men det hann vi inte denna gång!

Både Hilma och Kasper har ridit i helgen. Kasper är ju bara 1,5 år. Helt orädd! Pratar redan massor med och härmar allt!  Så rolig är han. Hilma är så redig och kan så mycket. Pratar och förklarar. Vill veta massor!

Jag vilade när de var ute med hästarna så jag såg dem inte. Men de kommer snart hem (hit) igen.

Igår var det bara Victor och Tomas och jag hemma. Victor hjälpte mig att måla klart utemöblerna. Så skönt!

Tomas planterade en fin smultronjasminbuske som han fick av sin mor. Den doftar tydligen smultron!

Sen hjälpte Victor Tomas att göra en mindre hage till baggen så vi kan använda fårnäten till tackorna. Vi har flyttbara elnät som är väldigt bra. Så  nu går baggen i 25:an. En träningshage för vallning, där är det vanligt fårnät och de lyfte även in vindskyddet dit, med traktorn. 



 
 
 



 
 
 
 
PS: Viktinlägget glömde jag i fredags. Men jag väger lite mindre ändå nu. 53,1 stod vågen på.
I helgen har jag ätit både fika och kolhydrater. Men jag mår inte väl av kakor så det blev bara några skivor av toscakakan som Tomas bakade. Den räckte hela helgen.  Farmor hade också bakat, till resten av familjens förtjusning! 




2 kommentarer

marianne

09 Jun 2014 10:05

Grattis till dina tappade hg :)

Kul med fullt hus, men nu får du ta det lugnt några dagar, inte bra att hålla igång så där ;)

Det finns så många missförstådda djur, både hästar och hundar, tänker på det du berättade om Nökkvi och nu om dina hundar. Jag skulle vilja påstå att det är människans fel om häst-hund blir "farliga"
Jag hade två collietikar på foder, efter den ena varit hos sin ägare och fått en kull valpar, släppte den andra inte in henne hos mej igen....det blev jättejobbigt med massa slagsmål, ungarna blev rädda och pälstussarna flög runt om dom. I min närvaro höll dom sams, men jag kunde ju inte ha dom under uppsikt 24 timmar om dygnet, det kändes inte rätt emot dom heller. Detta var ju inte alls som med dina, detta var på riktigt och varje dag.

Det där med att ändra schemat så ofta, är ju ett stressmoment i sej....det har blivit så att jag oftast kollar flera gånger om dagen vilken tid jag ska börja, släpper jag det en dag så blir det som i fredags....så egentligen kan man väl säga att jag aldrig är ledig från jobbet? hihi

Stina

09 Jun 2014 13:36

Grattis till viktminskningen !

Fina trädgårdsmöblerna blev, jag måste ta mig i kragen och olja in utemöblerna i stallet !

Kommentera

Publiceras ej