Igår var en seg dag. Vaknade med huvudvärk som satt i hela fm. Det var ju lite regnigt så jag tänkte om det var åska i luften.

Karin kom med pudlarna, för hon skulle på kurs.

Jag låg och vilade till 10.30 för det satt i att jag hållt igång för mycket dagen innan.

Till fikat kom Cattis med lille Sixten som är 2 år och underbar. Men igår ville han inte vara inne här, utan skulle ut till traktorn! Han var så arg! Och jag som redan hade huvudvärk...... :-)

När de åkt hem så käkade jag lite lunch och sen hade jag tur att Karin kom tidigare från kursen och tog ut hundarna på promenad.

Sen sov jag i ett par timmar och så tittade jag klart på Miranda, den engelska komediserien. Den är så rolig!! Skrattar för mig själv bara jag tänker på det! Men nu har jag sett alla avsnitt. Vad ska jag se nu?

När Tomas kom hem blev jag så glad. Det är lite ensamt även om jag får besök.

Vi gjorde goda mackor med ägg och sill till kvällsmat. På det brödet vi bakade häromdagen.

Sen gick vi ut och skulle tvätta ögat på kaninen Vera. Det såg så bra ut! Eller själva ögat är inte så fint för det är grå/vitt men det var inget var alls. Jag ringde veterinären på morgonen och hon sa att om det är grå/vitt så håller det på att läka och om hon inte kniper så gör det inte ont. Då är det bara att hålla rent. Jag hade SentrX droppar efter Allie som jag droppade i. Det blir som ett litet "nät" över ögat. Dyra droppar, men jag hade det ju hemma. 

Kvällen tillbringades i soffan framför tv och med korsord. Ute regnade det och det smattrade hemtrevligt på rutorna.


Regnskydd!




 
 
 
 

2 kommentarer

marianne

04 Jun 2014 13:41

Ja, där ser du själv.....huvudverken fick du som straff för du inte höll dej lugn dagen innan ;)
Jag tror lite som du...att allt sker av en mening och nu är det dags lära dej att ta det lugnt...

Jag älskar den engelska humorn, cold feet är bra tycker jag.

Det är rofyllt att cykla och är vädret bra så gör jag det gärna.

för några år sen la svalorna tre omgångar ägg och katterna bara smaskade i sej dom...fy vad ledsen jag var, det är ju naturens gång, men först blir man så glad när dom kommer, sen ser man hur dom flyger skytteltrafik med mat och sen är allt deras jobb helt i onödan :(

marianne

04 Jun 2014 14:13

Nä 18 är inte gammalt men sen B blev sjuk för snart fyra år sen har det inte blivit så mycket konditionskrävande för honom...först fick bara skritta sen kom Ava och hon var ju inte direkt ridbar, så det tog tid att få oss trygga med varandra så vi vågade oss ut på längre turer och sen hade hon ingen kondis men nu så....nu ska jag se till att M konditionstränas lite.
Sen blir ju ponnyer ofta äldre, men det hänger mycket på hur man ridit och behållit muskler och kondis.

Kommentera

Publiceras ej