Hi hi! Här sitter jag 23.30 och dricker kaffe och äter jordgubbar!

Idag vaknade jag till regn, så det var tur att höet kom in igår. Fast det var ju bara en liten del. Nästa vecka får vi väl försöka få in resten.

Disa hade öppnat "grinden" till vindskyddet idag med, fast ingen hade gått ut! Det är ingen riktig grind utan öppningen är en plankdörr med 2 tvärslåar. Disa har kommit på att man kan sparka ner den.....

Fast nu har jag nog fått dit den lite bättre tror jag, med ett kvastskaft som ytterligare stopp, på andra sidan dörren! Den sitter stenhårt nu!

Idag var Karin och jag iväg till Vadstena och shoppade hundmat och beställde ett terapihundstäcke till Mio som han ska ha sen när vi praktiserar. Vi hann även med ett besök i en underbar liten tygaffär där jag köpte tyg, som jag hoppas kunna knåpa ihop till lite barnkläder.

Sen har jag tränat en del med vovvarna. Apportering av diverse föremål.







Sötis- Allie med tungan utanför, väntar på startsignal! 



Jimpan och Mio fick göra samma sak och Jim är också duktig på att gå med grejer mellan Tomas och mig. Så han fick bära böcker och en massa annat mellan kök och vardagsrum!
 
 
 
Bilderna är från filmsnuttar så inte så bra kvalité!

Imorgon är det midsommarafton. Vi kommer nog sova länge, sen får vi se vad som händer! Eventuellt en sväng till stan om apoteket har fästingmedlet som jag fått på recept. I Vadstena var det slut. Jag ringer först och kollar.

Kanske rensa lite ogräs om det inte ska regna hela dagen och så behöver fåren mer bete. Det finns att göra!


 

Kommentera

Publiceras ej