Även om det är kallt så är det iallafall ljust och härligt på kvällarna.
 
Klockan är snart 22 och det ser ut som mitt på dagen!

På fm var min vän Cattis med barn och hundar här. Fick en trevlig pratstund! Och just då var det uppehåll så vi kunde vara ute!

Annars kan de se ut så här ibland. Sol och regn samtidigt!
 
 
 


Plockat lite i växthuset och med evighetsjobbet-grusgången! Fyllt på vatten hos djuren  och mockat några högar. Jonna var här och red så hon hade också mockat. Tacksamt!
 
Faktiskt vilat en liten stund med.
 
När Tomas kom hem avhyste han svalorna. Jag hade inte hjärta, men det det är ohållbart att ha ett bo över dörren! De hade börjat bygga på 2 ställen!
 
 
 


De måste kunna hitta bättre ställen!

Tomas tog sig tid att valla med hundarna med. Jag fotade lite. Men jag måste lära mig bättre. Hade motljus så de blev inte så fina.

Jim!






Allie!


Idag fick vi tag på ett boende till helgen när vi ska till Wången på Islandshäst SM. Ett privatstuga som ligger 2 mil ifrån. Det blir kanon. Vi kan komma mitt i natten, som vi kommer göra!  Hade först tänkt hotell eller pensionat men så hittade jag ett inlägg på facebook, på SM sidan, om stugan!

Till er som tror att Tomas hänger med mig så kan jag säga att det var han som föreslog att vi skulle dit! Vi har varit där 2 gånger förut och det är ju så vackert!  Han är minst lika intresserad som jag även om han inte rider så ofta som han borde...... med egen häst. Men det gör ju inte jag heller, just nu. 

Men nu ska vi njuta av andras fina hästar och den fina naturen!


Imorgon ska vi upp tidigt. Tomas ska på mässa och jag ska skicka Allie till veterinären med min snälla granne. Hon jobbar där och tar med Allie, för jag kan ju inte köra bil ännu. Så himla snällt av henne!


 
 
 
 


 
 

1 kommentarer

marianne

25 Jun 2014 13:48

Vad mysigt att komma iväg ett par dagar, och att ha en karl som är intresserad.
Jag skulle ALDRIG få med Janne på något som har med hästar att göra, lite tråkigt kan jag tycka, det skulle vara kul om vi kunde ridit ihop ibland, men han tvärvägrar, inte ens när Lollo (Marias man) red ville han följa med. Men han har ridit förr så en tur i skogen skulle han klara.

Men varför fick inte svalorna vara kvar? Hmmm...

sv: jag samlar nog mest för jag inte orkar sortera direkt, jag har fortfarande lådor kvar sen jag flyttade från sthlm för 9 år sen...hittade dom nu, men egentligen skulle jag väl bara kasta utan att titta i dom, har jag inte saknat de på dessa nio år är det nog inget jag behöver :)

Är det ett sto-fenomen tror du? Lotta har med sagt att jag ska bli arg tidigare :)

Nu har ju Janne sagt till kyklingägaren att det går bra att dom är här ett tag....UTAN att fråga om jag vill engagera mej....dessutom "du är ju hemma på dagarna"
Visst, såååå jobbigt är det inte, men ju fler djur att ta ansvar för, desto mer stress.
Jaja...det ordnar sej väl...

Jag kan fota lite fröhus när det blir dags :)

Kommentera

Publiceras ej