Vaknade 6. Då hade jag sovit typ 2 timmar. Det var på grund av en bil som kom smygåkandes inatt kl 00,45 när jag satt i köket vid datorn. 
 
Vi bor näst sist innan vägen tar slut så det är ju ingen trafik här vanligtvis. Den åkte jättesakta, kanske bara kört fel, men stannade bakom vårt garage så vi såg bara ljusen från bilen. Där stod den minst 5 minuter. Sen åkte den ner till grannen och vände. Det är ju liksom mitt i skogen.
 
Vi hade sett en film på kvällen. En rolig thriller/komedi. Så när jag somnade drömde jag om den och fick ihop den med bilen!  Vaknade genomsvett och låg sen vaken till typ 4........

När jag vaknade kändes allt lite fånigt, så är det ju när dagen gryr.

Kissen Bruno jamade att vi skulle komma ut. Hundar och jag gick ut i det daggvåta gräset och öppnade upp växthuset.

 
 
 
 
 
 
 
Efter förmiddagskaffet åkte vi till stan. Handlade medicin, ny toasits på biltema, mat på ica och hämtade paket.

Trött som en tok var jag, men imorgon kommer barn och barnbarn så vi behövde handla mat och allt de andra med!

Vi köpte en räkbomb som vi åt till lunch. En liten rund smörgåstårta med räkor som var studenterbjudande på! Första onyttiga jag äter sedan jul!! Men gött var det! Och jag orkade inget laga. Åt och somnade bums!

Nu fick jag energi på kvällen och torkade av golvet i köket för jag har ju köpt nya mattor.som jag ville lägga på. 

Så här fin är den som jag valde att lägga på.
 


Idag fick tackan och lammet komma ut till de andra tackorna. De var så nyfikna! Och mamman är så rädd om sin lille! Hon går lite utanför flocken än. Hoppas bara de går in i tältet om det regnar.
 
 
 
 
Oj nu börjar det åska! Vi som äntligen ska laga mat, klockan är 20,30. Tomas har kopplat in en utkastare så vi kan vattna ute, utan att dra in slangen i huset!
 
Vi ska laga en god hängmörad biff, jag är jättehugrig! Tur att vi har vedspis, om strömmen går.

Ha en bra kväll!
 
 




2 kommentarer

marianne

06 Jun 2014 22:35

Men fy vad läskigt med den där bilen, jag skulle nog inte kunnat somna om jag sett en bil smyga här, efter gården är det ju bara två sommarstugor, och så gammelgubben, jag blir alltid hispig om jag ser någon främmande bil, även om det är mitt på dagen, då brukar jag försöka se regnr.

Vad söta tackorna är när dom undersöker lilla lammet :)

Sv: jag är såå nöjd med Ava nu, men är beredd på att bakslag, jag vet ju hur hon kan vara ;)
Det är så sällan någon kommer som vill rida och oftast är det Maria som tar hand om dom, hon älskar ungar och tycker det är roligt, jag har svårt för småmänniskor. Nu var det ju Jannes släktingar så det var ok att dom red, men inte just då, sen har dom inte frågat heller. Jag trodde ingen kunde svenska, men mamman kunde visst, och jag kommer inte ihåg om jag sagt något olämpligt, men dom var väldigt korta i tonen när dom kom igen..hihi.

Om du kommer ihåg min barndomsvän Maja, som vi träffar ibland, hon håller på med kinesiologi, det är hon som gett mej de homeopatpillren Ava fått mot sina hormonsvägningar. Så jag har nog chans att prova det :)

Det regnar här i kväll så det blev ingen grillning, dom åkte till stan så jag och Leo är ensamma hemma och köket var lika städat som när jag åkte :)

Nu har jag LOVAT Maria att ringa läkaren på måndag, hon fick ta hand om ett vrak idag...det känns så ruttet att belasta och utnyttja sina vänner när man tappar fotfästet, men det var nog tur hon var här. Så på måndag finns inga ursäkter, jag kan inte svika henne med detta en gång till, jag måste vara rädd om hennes vänskap.

Nina

07 Jun 2014 14:11

Fy så läskigt med bilen! Jag såg i inlägget ovanför att det var grannen, tur det! Annars kändes det ju som att det var några som var ute och rekade inför ett ev inbrott. Usch! Jag förstår dina mardrömmar.

Vilken fin matta du har köpt! Är det en plastmatta? Får jag vara nyfiken och fråga var du har köpt den? Jag är ju lite mattfreak och nnu har jag ju ingen egen mattaffär att tillgå 😉

Kommentera

Publiceras ej