Imorse kände jag mig stark, så jag sa till Tomas att jag tar fodringen. Annars brukar han ta morgonen, nu sedan jag blev "invalid"

Det gick bra. Bara man tar en säck i taget.

Efter frukosten och en hundpromenad duschade jag och sen åkte jag och klippte mig. Jag skulle gå in till Jeanette som har en klädaffär som heter Garderob och visa några kort (från förr!)och givetvis hade hon så mycket fint så jag handlade en jacka och 3 tröjor!




När jag kom hem åt jag lunch och sen ville djuren ha lunch. Försökte ta en urinprov på Allie igen (Vi skulle ju lämna in ett efter antibiotika-kuren) men det gick inte nu heller. Dessutom kom en och gick förbi med en hund, så mina vovvar fick fullt upp!

När jag fodrade såg jag en bagge ligga på sidan lite konstigt.  Han rörde sig inte alls och hade nog legat ett bra tag. Men när jag lyfte upp honom stapplade han iväg. Sen ramlade han igen så jag fick lyfta upp honom. Han såg inte alls pigg ut först utan gick på framknäna. Men strax efter började han äta! När Tomas kom trodde jag att vi skulle få ta bort honom´, men han gick fortfarande omkring. När han lade sig kunde han resa sig själv också. Så han fick lite energibalans och så hoppas vi på att han får leva tills det är slakt!

Jag mockade runt baggarnas foderbord. Det får jag lida av nu. Aj min kropp! Det var blött och hur tjockt som helst.

Jag är trött och sliten. Blir nog tidigt i säng.

Det blev lite för mycket idag känner jag. Mockat hos både hästar och får. Packat många fodersäckar och matat djur!  Träningvärk imorgon, tror jag.
 

3 kommentarer

Nilla

04 Mar 2014 03:33

Att man aldrig lär sig de där dagarna då man känner sig lite bättre, du verkar göra som mig...lite för mycket när kroppen känns lite medgörlig. Tyvärr får man lida dagen efter :(

Så hoppas att du inte mår alldeles för dåligt imorgon.

Fina kläder du köpte!

Kram Nilla

Helén

04 Mar 2014 08:25

Fina kläder :-)

marianne

04 Mar 2014 09:03

Men du kan ju inte suga ut alla krafter på en gång nu när du fick tillbaka dom...men jag känner igen det där :-p

sv: jag brukar inte kunna slappa så där men antagligen är jag helt uttröttad....att jag t.o.m tyckte det var skönt?! Nä jag känner inte igen mej själv haha

Kommentera

Publiceras ej