Nu ska jag vara farmor fredag till söndag! Får se om jag hinner skriva något då! Robert är på väg hit nu med de små grynen, troligtvis sovandes i bilen.

Ska snart gå ut och bädda i lillstugan till dem. Satte på elementet förut.

Igår hade jag jobbardag. Började 12 eftersom jag är sjukskriven 25% och så jobbade jag till imorse.

Handlade på hemvägen och kom hem kl 10. Stressade in med alla varor, satte på kaffe, hällde i mig det medans jag kollade fb och mejl. Ut med hundar, fodra hästar och när jag skulle gå in så hade grabbarna lekt i jorden i trädgården.!! Förb....hundar när jag hade så bråttom.

Torkade av det värsta sen fick de ligga i hallen medans jag duschade. På med datorn igen, kom på att jag måste föra över pengar. Jäklar vad fort klockan gick!

In med Allie i bilen och iväg. Jag skulle på behandling och under tiden fick jag lämna in Allie på djurkliniken för att kolla hennes urin, om hon blivit frisk nu.

Gasen i botten till Linköping. In med hunden på Valla och ivägtill Fyskliniken till bästa Lena. Men idag till hennes mentor Helen som är utbildad i kinesiologi.
 
Kom infarandes i sista minuten, som vanligt.
Jag har gått på zoonterapi och blev då av med mitt eksem. Det här var ungefär likadant fast på hela kroppen. Fy fan vad ont det gjorde. Jag skrek!! Sen låg hon på mig och bände isär mig och böjde ihop mig. Helt mörbultad är jag! Men mycket rörligare. Hon sa att mycket satt i skallen på mig (kanske) att jag var stressad (sant) att jag har hormonproblem (yes) och dålig mage (absolut) och en massa annat! Jag var helt förvirrad efteråt. Nu ska jag gåträna. Nästa vecka ihop med Lena.

Det var en annorlunda och märklig upplevelse.

Jag fick också skäll för jag åt fel! Kolhydrater måste hjärnan ha och mjölkprodukter slaggar igen min redan igenkorkade mage! Jag som älskar fil!!!! Ja ja lite kolhydrater kan jag väl äta då, men fil och yogurt slutar jag inte med!

Sen sa hon det bästa av allt: Upp och rid! Jag som inte vågat för det gjort ont och osteopaten tyckte ju inte det. Men imorgon provar jag!
 
 




 

4 kommentarer

Helén

07 Mar 2014 09:40

Heja dig <3
Kram och njut av barnbarnen

Stina

07 Mar 2014 20:25

Ha en härlig helg med barnbarnen =)

Nilla

08 Mar 2014 00:21

Kul, så du skall också upp i sadeln :) Jag har lyckats komma ut 2 ggr i veckan. Det som gör mest ont är de muskler som jag inte har använt på många, många år. Men det känns fint att börja använda dem igen :) Lycka till!

marianne

09 Mar 2014 17:42

Oj...och så bråkar alla för jag stressar...hehe
Du får nog också ta det lugnare...men visst är det typiskt att det alltid ska hända något när man är på väg...som att hundarna smutsar ner sej så?!

Men kolhydrater äter du väl? Du äter ju frukt och så...det är ju bara snabba kolhydrater du behöver undvika...

Härligt att du kan börja rida nu :)
Hur var det med Allie?

Kommentera

Publiceras ej