På förmiddagen satte jag igång att frosta av frysen. Passade på när det var lte halvtomt!

Jag bad Tomas städa toan. Det gjorde han , i en timme! Det är en liten toa på 3 kvadrat. Men när han väl städar, då görs det grundligt! Fast han ser aldrig själv att det behövs. Lite märkligt faktiskt.

Karin hade ridlektion för de 2 små systrarna som brukar komma. Medans tjejerna red så mockade föräldrarna i hagen! De ville gärna göra det! Det är vi inte bortskämda med!

Efter lunch jobbade Karin vidare i stallet, Tomas fick färdigt fårens vindskydd.
 
Sen kom min vän Ewa och hälsade på. Jag fick 2 sqaushplantor av henne. Vi tittade på fåren och hundarna, alla tre, fick valla dem lite. De två flasklammen ska troligtvis flytta hem till Ewa. De är inget att avla på och jag kan faktiskt inte äta upp dem. De är ju som mina hundar! Så tama och jag har ju matat dem med flaska. Lilla Mira var ju i princip död när vi fick igång henne med hjärtmassage och sondmatning. En sån slaktar man inte.




Tomas och jag fikade sen åkte han och handlade. Det blir mycket för honom nu när jag inte kan göra så mycket. Jag försöker göra det jag kan. Idag har jag dammsugit, fast inte under saker eftersom jag inte kan böja mig! Sen kan jag tvätta, hänga och vika tvätt. Bara jag får hjälp att bära.
 
De ringde från sjukhuset idag och undrade hur jag mådde. Min ena rumskamrat hade frågat efter mig så jag ska ringa henne i helgen. Vi bytte aldrig nummer, men hon hade bett dem ge mig hennes nummer. Gulli heter damen. Vi hade ju så trevligt, trots smärtor och orörlighet!

När Tomas kom från affären så gjorde vi pizza på tortillabröd, snabbt och gott!

Sen har vi sett en rolig film och garvat lite. Nyss tog jag datorn och då såg jag att jag fått ett kort draget i en grupp om andlighet som jag är med i. Jag har aldrig fått det förut, så det var spännande!


Nu är det ett program på tv 1, som jag även såg igår. Det heter Kören-sjung på jobbet.
 
Jag önskar att jag någongång får tid att sjunga i kör igen. Jag blir lycklig av körsång!

Vikten är densamma som sist. Har ätit lite bättre senaste dagarna, men förra veckan drack jag mest. Men jag höll mig på samma ändå. Jag är nöjd med vikten, önskar mig bara lite muskler!
 


1 kommentarer

Stina

31 May 2014 09:43

Tycker du styr och ställer massor, glöm inte att ta det lite lugnt oxå ;)

Kommentera

Publiceras ej