Igår, söndag var jag på kalas hos My, min brorsdotter som fyllde år. Hon har flyttat hit, nära oss, med sin mamma, syster och ny familj. Det var så kul att se hur fint de bor. Gammalt mysigt hus.

Sen åkte jag direkt till jobbet, så igår blev det lite fler timmar  med aktivitet  än vad det borde. Jag var såååå trött!

Imorse var jag och hälsade på en tjej på hemvägen så jag kom hem vid 10 tiden.  Drack kaffe och gav hundarna mat. Sen kom Karin och vi gick ut ch letade efter en sko som Birkir hade tappat. Vi letade i hagen. I skogen bland en massa snåriga ställen där vi trodde han kanske hade fastnat. Jag blev skit-trött!

När vi kom till stallet igen så såg Karin på långt håll att skon låg mitt på ridbanan helt synligt. Det konstiga var att Tomas letade där igår! Men idag kunde han alltså slå på den igen. Det var ju bra!

Jag gick in och lagade mat och Karin red några hästar. Sen skulle jag vila lite. Somnade och sov i 4 timmar!

Vart tog dagen vägen?

Ikväll tränade jag lite med vovvarna. Försöker få dem att dra en filt över sig. De var så duktiga! Men när jag tränade Jim, som var sist, så kom Allie tillbaka och ville göra mer! Så då kom jag på att jag ska prova om de kan lära sig att ligga bredvid varandra och dra samtidigt! Det gick åt en del godbitar, men det gick!

Fast hon ser ju inte helt bekväm ut!

 




3 kommentarer

Helén

13 May 2014 09:17

Såå fina å duktiga 😍

Stina

13 May 2014 20:06

Skönt att ni hittade skon, ibland ser man inte saker som ligger fööör nära *s*

marianne

15 May 2014 11:21

det där med att leta skor är så typiskt, man finkammar hela hagen och sen ligger den vid grinden så man i princip har klivit på den...så numer brukar jag ta en snabb runda i hagen och sen räkna med att den ligger framför fötterna nästa dag...haha, det skulle vara praktiskt om man kunde slå på den själv, eller om Janne kunde...

När jag slutar med hästar ska jag går på hundkurs hos dej :) jag tycker du är så duktig, och hundarna med förstås.

sv: på en gård ska det inte vara en golfgreen tycker jag, det ska synas att människor och djur lever där...och att alla ytor används istället för att vara skrytobjekt....

JAG önskar bygget var klart snart...hihi

Ja, jag kan tänka att det gäller annat än hundar och hästar, jag tycker det är slött....eller kanske ogenomtänkt, dom kanske inte har bestämt riktigt om dom ska sälja eller inte...dessutom är det ju korkat ur egen synpunkt...tycker jag...

Kommentera

Publiceras ej