Vi tittar just nu på schlagerfestivalen och jag gillar`t! Tycker det är många bra låtar, men de kräver ju förstås några lyssningar!

Vi var nyss ute och fodrade så nu är det röstningen kvar! 

Mio ligger i mitt knä så det är lite svårt att skriva!

Idag kom jag hem efter jobbet och handling på förmiddagen. Lagade lunch  medans Karin och Tomas gick en promenad med hundarna. Sen åkte vi till Linköping och Ikea. Vi köpte en tv bänk som vi skulle ha behövt länge!

Vi har köpt med luckor så det slipper bli så dammigt på alla apparater, sladdar och annat elände! 

Sen köpte jag ett lapp-top stöd eller vad det heter, så jag kan ha datorn i knät. En ny radio till köket blev det med.

Vill ha en radio med snabbval mellan kanalerna. Så man kan koppla över lätt istället för att vrida och träla med en knapp!

Present blev det med till My, min brorsdotter  som ska ha kalas imorgon.

Idag fyller min egen pöjk, Robert år. Han blir 32 år. Jösses hur gick det till!

När vi kom hem blev det en kopp kaffe och sen tog Karin och Tomas en ridtur. Jag läste i min lånebok som Iris Johansson har skrivit. Hon skriver om sin barndom och det som är speciellt med boken är att hon själv är autistisk. Jag har gått många utbildningar i ämnet men måste ändå säga att det som lärt mig mest om "dessa människor" är när jag läser biografier som är skrivna av högfungerande.  Man förstår mycket mer än man lär sig på en utbildning.

När schlagerfestivalen började så gjorde vi jättegod utskuren biff med stekta champinjoner och sallad. Mums!

Sen åt vi lite chips (för det måste man ha enligt sambon när det är schlager....) Men Mio åt några av mina så det blev inte så många. Jag gillar egentligen popcorn bättre, det åt jag igårkväll på jobbet när vi såg på Let´s dance!

Ikväll vann Österike och den underbara Conchita! Härligt! Igår vann Benjamin Walgren Let´s dance, det var också härligt! Tänk om man kunde dansa så! 

Nu ska jag nog ta och duscha och sen krypa ner och sova!


Natti natti!

 
 
 
 



3 kommentarer

marianne

11 May 2014 08:21

Så chips och schlager hör ihop? hihi, popcorn är nyttigare och godare tycker jag med.

32 år? De var ju nyss små pyren med spring i benen....min blir 38 i år, jag håller med....hur gick det till liksom?

Jag tycker Steffo kunde vunnit, det var ju han som gjort största framstegen...vänt minus till plus som någon i juryn sa, Benjamin är ju född med dansskorna på fötterna så klart han kan dansa, enligt mej skulle han inte varit med i programmet över huvud taget....jag tycker programmet förlorade sin charm och jag har knappt tittat denna säsongen pga det.

Många låtar var ju jättebra i går kväll, jag gillade Nederländerna just då, men som vanligt så kommer jag inte ihåg en enda idag haha

Det känns som om vi (Ava och jag) kan erövra världen just nu, allt stämmer liksom, men ändå får vi slita för att få till det :)

Det där med schemat är nästan komiskt numer....jag kan inte annat än att skratta, men får jag ny tid då jag planerat annat så jobbar jag inte..man har ju faktiskt ett liv utanför jobbet, men det är svårt för många chefer att fatta.

Stina

11 May 2014 20:57

Jag som nästan aldrig tittar på TV har inte sett nåt av mellon, ska se om jag kan hitta vinnarlåten på nätet så jag förstår vad folk pratar om *s*

Nina

11 May 2014 23:33

Normalt sett så älskar jag när det är den svenska melodifestivalen men tycker att det blir mycket tråkigare när det är ESC. I år har jag dock tittat både på något program där alla låtar presenterades, det gick på fredagar eller lördagar och så såg jag semifinalerna nu i veckan. Då blev ju finalen i går genast mycket roligare att se på. Jag tyckte att det var massor med ganska bra låtar.
Jag gjorde som du, hejade på Conchita (fast jag ville ju att Sverige också skulle vinna iofs) och så gillade jag tvåan jättemycket med, så det blev verkligen ett bra resultat enligt mig.

Vad kul med skåpen till tvn! Vi har också så vi kan stänga in alla apparater, fast vi har nåt gammalt 50-talsskåp som jag har målat vitt.

Kommentera

Publiceras ej