Det spelat tydligen ingen roll att jag är uppe sent. För på kvällarna  (efter morfinet!) så har jag inget ont och så har jag sovit på dagen några timmar, då är jag pigg!

Inatt  blev väl klockan framåt 01 innan vi kom isäng. Men 4 vaknar jag alltid. 

Tomas väckarklocka har inte ringt på hela veckan, men jag har ju ändå varit vaken så han har kommit upp i tid. 

Men idag, när han var ledig, så ringde den klockan 6 och jag hade just somnat om! Typiskt!

Jag gick upp och småplockade lite. Lade in tvätt och plockade in ren disk. Den där griptången har jag blivit en hejjare med! Använder den till strumpor och byxor när jag tar på mig. I tvättmaskinen är den perfekt. Och till att ställa ner hundmatskålar på golvet! Ja den används mycket!

När Tomas pallrade sig upp vid 7.40 så följde jag med ut till stallet för första gången sedan jag kom hem. Men inte på hundpromenaden!

Vid frukosten kom Moa. Strax efter kom Karin och sen Maria. Karin hade ridlektion för de andra två.

Sen red Moa på grannhästen Skrutten som är en minishettis, som hon älskar!  Sen red hon två hästar till av våra, när Karin longerade henne! Duktiga lilla Moa!




Jag hängde tvätt och grejade lite och var duktig och tog en vila med! Sen lagade jag lunch och vek tvätt som torkat. 

Tomas släppte ut tackan med lammet i en liten hage. Imorgon ska hon bli klippt. Hon ser för jäklig ut!  Vi har ju en bagge kvar också som vi velar om vi ska behålla eller inte, så han får också bli klippt imorgon. Alltså pappan till lammet! Det var han som var så jäkla fin när han föddes. Svart/vit, som en skäck.




På eftermiddagen sov jag några timmar och sen har jag kollat ifatt Halv åtta hos mig, för mamma sa att det var roligt denna veckan.

På kvällen lagade jag fiskgratäng med väldigt goda räkor. Köpte både fisk och räkor från fiskbilen som var här. Tror aldrig att jag ätit så goda räkor! Iallafall inte frysta!

Nu glor vi på på dumburken och jag kollar lite bloggar och facebook.

Imorgon är det fredag igen. Får se vad dagen har att bjuda!




 
 

Kommentera

Publiceras ej