Slutade jobbet och handlade på hemvägen. På Lidl som har de finaste grönsakerna. Handlade i princip bara frukt och grönsaker. Kylen är proppfull.
 
Kom hem och skyndade mig (inte bra) och kasta in varor och i med en banan i magen. Ut en promenad med hundarna och sen red jag en sväng på ridbanan. Marie och barnen var här också och red.
 
Det gick så där.....Stressad innan och även när jag red för jag skulle hinna allt......Men han skötte sig bra med de förutsättningarna.

Hann precis sadla av så kom Ida och vallade en liten stund. Hon ska göra vallprov snart och behövde träna på nya får. (Nya för hunden!)
 
In och värmde soppa och gav hundarna mat och hittade hundspyor... Såg då jag torkade att golvet var otroligt sandigt (blev ännu mer stressad.)

Ut igen fodrade baggarna, hästarna och alla de andra fåren. Mina hundar hjälpte till. Tur det annars hade jag tjutit för de buffas så jäkla dant på mig, men jag lät hundarna gå på dem lite. Förb....får.
 
 
 
 


Det blev kolsvart ute men jag ville mocka i hagen, annars blir det dubbelt jobb imorgon. 2 kärror fick jag ihop i pannlampans sken.

Bar in allt packat foder (Ida hjälpte mig att packa några säckar) in i stallet. Sopade och fyllde på vatten. Gick med hundarna igen.

In och tog en kopp te. Fick tvinga mig att resa mig och dammsuga av det värsta. Då hittade jag en bajshög från en liten hund, på en sladd dessutom! Förb...hundar.

Ringde sonen Victor samtidigt som jag badade ett gäng djur. Ja plastdjur alltså, som jag köpt på fb köp och sälj!



 
 
Strax innan 20 var jag klar för att laga mig lite mat. Gjorde en hamburgare av fin nötfärs och fräste en massa grönsaker. Lade upp fint på tallrik och skulle spruta på lite mangoraja dressing, tar då flytande margarin........som tur var kom det mest på kanten så jag kunde torka av. 

Nu har jag suttit och svurit över datorn i en timme, för jag kunde inte komma in på banken utan att installera en massa nya grejer. Sen det äntligen gick så stämmer inte kontonumret som jag ska betala till. 
 
Nä nu har jag tröstätit 2 rutor choklad (efter 2 fick jag hjärtklappning så jag tyckte att det räckte) och druckit chai-te. Går och lägger mig.
 
Tomas är på Island, tur att han kommer hem imorgon.
 
z
 
 


 
 

2 kommentarer

Stina

23 Nov 2014 12:21

Nä, det lät som en stressig och mindre kul dag - hoppas du får en lugnare idag ! Kram !

marianne

24 Nov 2014 08:20

Fy för såna dagar :(

Kommentera

Publiceras ej