Karin åkte iväg och red lektion hos Anna på fm. Jag grejade lite inne och ringde några samtal. Sen kom Kicki med liten dotter och köpte hö. Leija ville klappa alla djuren förstås.

Efter kaffet gick jag ut och klippte färdigt en buske som jag började på igår. Sen såg jag att det ska man göra i vår.....typiskt mig. Gör först och läser sen.....

 
När Karin kom så åt vi lunch. Sen hade hon lektion för en mamma med dotter. Tror det är 4-5 gånger mamman ridit bara. Det gick riktigt bra!


 



Hundarna och jag var i trädgården och även  hos fåren och grejade. 
 
Julros!
 
 
 
Mira vill vara med oss istället för med polarna!
 
 
Rastaflätor!
 
 
Vår snyggaste tacka!
 
Vi hjälper matte!
 
 
Nybäddat hos fåren!



Sen gick vi in och drack kaffe, Karin och jag. Sen åkte jag och handlade i Skänninge på ÖB och Coop.
 
Köpte en jättefin stekpanna på Coop, Jaimie Oliver- panna. Jättefin är den. Passade bra på väggen över vedspisen.
 
Igår köpte jag en ny vattenkokare och kaffebryggare, så man kan ju undra om jag vunnit pengar! På sätt och vis stämmer det ju eftersom jag skulle få pengar från Folksam!
 
Men vattenkokaren gick sönder och bryggaren var också på upphällningen!
 
 
 
 
 

2 kommentarer

marianne

05 Nov 2014 08:39

Jag har lärt mej att de som blommar tidigt klipps på hösten och tvärtom, samma med omplantering och delning av växter. Vad är det för buske?

Åh vad fina fåren är, jag skulle så gärna ha några, men nu har jag ju börjat inse att orken inte räcker, så det kanske får förbli en önskan?!

Sv: Leo gör så med husse också ibland, men det är om han sprungit med oss på ridtur eller om det är skitväder...han är ganska frusen och än har vi inte börjat med jackan åt honom.

På Irland borstar dom också bara av snabbt under sadeln, det kallar jag för irländsk rykt ;)

Jag har så dålig balans att jag tycker det är jobbigt att cykla med Leo så att göra det med häst är nog inte ens att tänka på hahaha
Hmm ja det blir förstås lite jobb med någon i sadeln...ibland, inte så ofta, släpper jag henne i ridhuset så hon får springa

marianne

07 Nov 2014 08:47

aha....jag har köpt och planterat en schersmin (kanske också felstavat) i sommar, dom är så fina och luktar underbart.

Jag sa att övningen var överkurs, men R sa att det var basicövningar?! Allt är förstås relativt, på en tävlingsbana är det ju bra att kunna detta :)

Kommentera

Publiceras ej