Igår var en hektiskt dag!
 
På fm kom Mios och min brukare från terapihundsträningen hit och hälsade på. Sen kom hovslagaren. Bästa Roger! Han var lite sliten och stressad, det är mycket nu!
 
Jag stekte pannkakor med sylt och grädde till kaffet, så jag tror han blev ganska nöjd!

När alla hästar var klara och stallet och hagen var städat och färdigt så behandlade vi Birkirs öga. Han måste fått sig en smäll igen (oturspållen) för han var röd och svullen i ögat  och stod och halvblundade.
 
Efter lite tips så sprayade jag silvervatten i ögat och sen hämtade jag Bemern och körde ett program på 20 minuter.

Sen åkte Karin och jag till Linköping på ett möte.

Kom hem sent och bad Tomas följa med och kolla på ögat. Han såg inte vilket öga det var!! Det var redan bra!
 
Så jäkla märkligt! Ännu märkligare var det att när jag sprayade hans öga så sprayade jag mig själv i min jätteonda hals. Imorse kände jag inte ett jäkla dugg! Helt borta.......Sidan på fb  med kolodialt silver har ju blivit beskylld för att vara en sekt. Nu känner jag mig nästan frälst!!  Ha ha ha!!!!

Idag har jag jobbat hela dagen. Gick upp 6 och promenerade med hundarna. Det var jätteskönt ute, men kolsvart! Snabbdusch och sen iväg till jobbet. Åt frukosten där. 

På hemvägen handlade jag och när jag kom hem fixade vi tacos. Fredagsmys på en tisdag!

Tillbringat kvällen i soffan med tv och lite dator. Mysan har varit och ridit lektion på Birkir hos Anna så de kom hem med honom vid 20.30. Då fick han stå inne med täcke och äta hö. Var nyss ute och släppte ut honom och sprayade ögat en gång till, fast det ser bra ut nu!

Så skönt! Det är så ledsamt när de skadar sig. Men de leker ju jämt!

Min fina lilla guling!
 






 
 
 
 

5 kommentarer

Nilla

12 Nov 2014 02:46

Jag tror också på kolodialt silver ;)

marianne

12 Nov 2014 07:44

Det där med silvervatten förstår jag mej inte på, men Maria brukar använda det.
Men om hjälper det så varför inte? Det finns betydligt farligare saker som säljs.

Det är så kul att titta på hästar som leker, och dom är ju ganska hårdhänta, egentligen är det konstigt att de inte får fler skoador.

Sv: Jag har försökt få de andra att fatta att det är min hund och att jag inte vill dom ska ge, men de fattar inte....J ger inte godis, utan vid spisen eller efter vi ätit, mycket grönsaker iofs. Jag har gett upp....det får bli som du föreslår, ge mindre av hans foder.

Jag googlade på senskideinflammation, det lät verkligen inget vidare....stackare, det stod att det kunde komma tillbaka och om man inte skötte det kunde det bli kroniskt...hua

marianne

13 Nov 2014 07:33

Tack för den listan :) Det mesta hade jag hört, men inte allt, att morötter innehåller mycket socker vet jag, att det skulle vara direkt farligt i mängd visste jag inte, han får bara en liten "slant" och inte varje dag...för övrigt är de grönsaker han får kokta eller stekta.

Ja foten ja...suck:(

marianne

14 Nov 2014 07:49

Ava är ganska talför emellanåt, hon är lite barnslig och förstår inte riktigt vad hon gör....jag frågade ju en gång varför hon var så stökig och reste sej så ofta..."vadå? Jag är väl inte stökig?" "det bara blir så" men jag har varit så stressad så länge nu att jag inte kan ta emot allt, jag vet hur många som fantiserar ihop saker så jag vill inte betala för någon annan att prata med henne. Däremot ska jag ge oss tiden att prata med varandra, tack för tipset :)

JA, jag kan tänka mej att i hundarnas värld är det ännu fler förstå-sig-påare....många fler som förmänskligar sina hundar än vad som gör det med hästar....

Anita

14 Nov 2014 09:03

Så snygg :)

Kommentera

Publiceras ej