Ledig idag. Sov till nästan 8. Vilket inte är svårt när det är så mörkt. Jimpan kom upp och frågade  om jag hade tänkt att vakna!
 
På fm var jag och köpte mig ett par graningekängor som jag hittade på en köp och säljsida på facebook. Rena fyndet, 150:-!
 
 
 
Hade ont i huvudet hela fm, så jag visste inte om jag skulle orka ha ett studiebesök av en elev och en lärare kl 13. Men när jag ätit så släppte det.
Jag visade och pratade lite hund inne först och sen gick vi ut så de fick se hundarna valla lite på fåren.
 
När de hade åkt så drog jag iväg till Linköping och hämtade en sele till en kund. När jag och hundarna kom hem så var My och Karin inne och vi tog lite te och rostad bröd. De hade ridit ut på Birkir och Disa och det gick jättebra. Igår var de och red lektion hos Anna. De tränar för fullt nu inför tävlingen den 6 december.

My var snäll och hjälpte till att träna med Mio. Lite mysa och hakan i hand. Ska försöka utnyttja andra lite mer  till att träna med honom.
 
 
 
 
 

När vi hade fikat så gick vi ut och fodrade, packade foder och gjorde klart i stallet och hos fåren.
 
Nu har jag strukit, ätit och kollar nu lite på tv. Ska sätta på en kopp te till Vikings!
 
 
 
 

4 kommentarer

marianne

21 Nov 2014 08:43

Men vilken tur du hade med kängorna...wow, jag har letat Graninges ridstövlar ett par år, mina håller på att ramla sönder :( men det är ju omöjligt att få tag på, jag får vara mer aktiv på dessa sälj-sidor.

Men hallå...vad för tävling? Det har jag totalt missat...berätta!

Ja, ni får kolla vilka dagar ni är lediga samtidigt så får vi bestämma sen om ni eller jag ska åka. :)

Helén

22 Nov 2014 08:08

Halloj!
Skönt att skallevärken släppte😀
Kraaam Helén

marianne

22 Nov 2014 09:03

Oj vad roligt och spännande med tävlingen :)
hoppas verkligen du kan vara med och titta, inte bara för att vi här i bloggvärlden ska få se bilder och höra hur det var...hihi

Ja, de flesta har en mer eller mindre tung ryggsäck att släpa runt på. Jag har alltid varit öppen och skulle nog inte klara att behålla alla tunga saker för mej själv, men det är väl kanske det mest normala? Att visa en fasad utåt och låtsas...inget fel i det...

Stina

22 Nov 2014 12:01

Vilket klipp där med kängorna !

Kommentera

Publiceras ej