Vi var på FUB dans med tacobuffé. Det var jättekul, men jösses vad jag har ont rumpan idag! Måste kanske vara av mitt dansande! Eller av min längre promenad idag när jag kom hem. Eller en kombination.
 
När jag kom hem vi 11 idag så var My och Moa här igen. Vi började med fika. Det spöregnade ute!
 
 
När vi fikat så gick jag en promenad på 1, 5 timme i regnet med hundarna. Provade mitt nya regnställ.
De andra gick ut till stallet och smörjde alla sadlar och träns.
 
Men vad är det för puckon som byter trosskydd i skogen och kastar dem och våtservetter med förpackning mitt på en stig! Så jävla slött! Ta hem skräpet. Förpackningen var dessutom  delvis av metall.

På em har jag dammat i vardagsrummet. Typ ett år sedan sist! Fördelen med att bo i ett gammalt dragigt torp. Det blir knappt dammigt! Bara hårigt av hundarna. Och sandigt.

Lagade en god päronpaj också. Väldigt god!

Det blev lite uppehåll i regnet vid 17 tiden. Då gick vi ut och fixade till fåren. De fick fullt med halm i sitt hus och Tomas klippte klövarna på en tacka som haltade lite. Duktiga Jim hjälpte till att valla in dem och hålla flocken så det gick att fånga henne.
 
Ikväll tittade vi på ett program om islandshästar som fanns på nätet i svt:s öppet arkiv. Det vara från -95 och hette : När hästar flyger. Sevärt! Bara en halvtimme långt med. Lite lagom!
 
Sen åt vi: Kylskåpsrens! Brukar bli så på söndagar.

 
 
 
 
 

Kommentera

Publiceras ej