Oj vad veckan går fort!

I söndags jobbade jag till måndag morgon. Resten av dagen blev det lite hemarbete, svamp-plockning med Karin och sen en ridtur på Tindra som gick urdåligt. Så den glömmer vi.

Tisdagen började med sjukgymnastbesök. Så skönt! Jag hade ont överallt efter ridturen.

Strosade i skogen igår med, det är ju underbart! Pudlarna var här med för Karin jobbade.
 
På kvällen hade jag vardagslydnadskurs, det 6:e tillfället. Speciellt roligt är det med en drevertik som första gången var helt ointresserad av att lyssna på matte numera gör allt! Spårade igår, tog agilityhinder med viftande svans! Så stor skillnad. Dessutom är hon några år och jakthund.
 
Kl 21 åkte jag till jobbet. Tur man får sova där!

Imorse åkte jag hem och gick en snabbis med hundarna och gav dem mat, hämtade Mio och åkte till praktiken hos "vår" brukare. Vädret var underbart idag med så vi tog en lång promenad.
När vi kom hem lagade jag mat och sen var vi trädgården och grejade.


 
 
 
Sen skogen igen och plockade några svampar. 
 
Nu på kvällen har jag gjort musli, laxpudding och vegetariska biffar med grillad paprika och mozzarella. De var supergoda!
Tittat på Bonde söker fru och läst lite bloggar!
 

1 kommentarer

marianne

02 Oct 2014 10:57

Vad kul, en drever på agilitybanan :) Hur vanligt är det? Jag vet ju att det är många olika raser, men har nån fördom att det är pudlar, sheltie, BC och terrier...haha

Oj 20 stycken!!! Ja det är teknik att flytta, Janne har en bra men jag har inte fattat än...jag vill ha fast hage om jag ska ha lamm, men vi får se.

Jo det är alltid mer skit inne när det är fint väder...dels är man ju ute mest hela tiden och dels drar man in halva skogen ;)

Kakan blev jättegod, jag tror ridskolekompisarna var nöjda :) Ava ville gärna smaka men när hon luktat lite så drog hon mulen i sanden...så det var nog inte hästgodis haha

Kommentera

Publiceras ej