solig dag!

Det blåste rejält imorse, men solen sken iallafall! Tur det, för vi hade valpkurs.
 
Robert med barnen agerade störning. Det var bra, alla hundar får ju inte träffa hundvana barn.

När vi hade ätit lunch så åkte de iväg till barnens mormor och morfar en sväng. Tomas hämtade Victor vid tåget och jag grejade i trädgården. Klippte gräs och drog bort squashen som frös i veckan.
 
 
Sen hoppade vi in i duschen och fixade till oss. Vi var bjudna till Karin och Christoffer på mat. Vi smmanstrålade där allihop. Robert och barnen åkte direkt hem efter, när de små skulle sova.

Vi åt tacos och sen en god mäktig chokladtårta efter som endast var bakad på 70% choklad, smör och ägg.
 
Robert åkte vid 20 tiden, hoppas de har kommit hem nu och att vi ses snart igen. Längtar redan!

 
 

Fredagsmys hela dagen!

Började imorse med frukostbesök av min mamma, moster och brors sambo med lille Filip, en månad gammal! De var så trevligt!


 
 


Eftersom Hilma älskar böcker så haffar hon den hon kan till att läsa! Moster Britt ställde upp!

På em åkte Robert, jag och barnen till stan och handlade några saker. Robert skulle ha lampor till bilen och så var vi på djuraffären och så blev det en fika med.


Ikväll åt vi god mat. Entrecoé med klyftpotatis och svampsås. Barnen fick hamburgare och pommes enligt önskemål. Hamburgarna var vanlig nötfärs utan något mer tillsatt. När Hilma smakat på den sa hon : Hamburgaren smakar kött! Man undrar ju vad hon trodde att det var!?


 
 

Härlig dag med terapihundsjobb och barnbarn!

På fm var Mio och jag hos vår brukare och jobbade. Vi var ute idag också, eftersom solen var så snäll och kom fram lagom till vi åkte. Så här fin blev han i sitt täcke som Marika har sytt!
 
 
 
 


När jag kom hem var Robert i fullgång med att laga lunch. Han och barnen hade varit i skogen "på äventyr"! De hade hittat lite svamp också!

När vi hade ätit vilade barnen och Karin och jag gick en sväng med hundarna.
 
Sen var det ridning på schemat! Igår pratade Kasper mer än Hilma om att rida. Men han ville helst ha en stor häst! Det tyckte inte vi så vi lånade grannens lille ponny!
 
 
 
Vädret var toppen och barnen blev nöjda. De red halva vägen var.


 
 
 
 
När vi kom hem så åt barnen mat, för de var hungriga och sen fick de titta på film medans Karin, Robert, Tomas och jag lagade mat. Det blev en jättegod nötköttsgryta med potatis-och palsternacksmos. Äpplepaj till efterrätt. Christoffer kom lagom till maten.
 
Härligt avslut på dagen att ha nästan alla hemma, samlade runt matbordet!
RSS 2.0