Imorse var jag lite nervös. Mio och jag skulle på vårt första praktikbesök som terapihundsekipage. Jag hade ingen aning om vem viskulle träffa. Hade bara ett namn på en kille och visste att han hade dålig balans. Så Mio fick inte hoppa på honom!
 
 
 
Vi skötte oss utmärkt. Så bra så de ville behålla Mio! Så nästa vecka ska vi ses igen!

När vi kom hem var Karin i skogen med de andra hundarna. Jag tog kaffe, ägg och en macka till lunch.
 
Sen red vi. Jag är jättenöjd med mitt och Tindras pass. Tog boots på henne och det gick så himla mycket bättre!
 
Det kändes kanonskönt! Kanske vi kan komma tillbaka till det vi hade innan jag blev dålig.....
 
Arkivbild från 2012
 
 
Efter ridningen skulle jag bara gå en sväng i skogen med hundarna. Karin åkte hem. Jag hittade svamp och glömde tiden.....Blev visst kvar i nästan 2 timmar! 
 
Jag skulle hämta hundmat hos Ewa så då blev det bråttom! Det var frysfoder!

När jag kom hem igen var Tomas hemma. Jag var jättehungrig så vi tog lite soppa innan vi gick ut. Plockade nästan 2 liter björnbär igen! Sen hämtade vi hem hästarna och gjorde klart i stallet. 
 
Nu har vi lagat mat till flera dagar och förvällt svampen. Klippte klorna på hundarna, så jag skulle dammsuga egentligen. Men nu är klockan 23.30 så jag tar det imorgon!
 
Natti!
 
 

1 kommentarer

marianne

12 Sep 2014 09:43

Jag är inte förvånad att dom ville behålla Mio, alla dina hundar är så fina och gosiga :)

Boots, menar du såna man har på oskodda hästar?
Klart du kommer tillbaka, det är som att cykla vet du, det sitter i kroppen, det tar nog inte så lång tid att plocka fram varken hos dej eller Tindra.

Men jag fattar inte hur mycket du hinner med? Är det karl-Johan svamp du plockar? Janne kom hem med en hel kassa trattisar i går....han rensar och rensar och rensar....han tycker jag slarvar så jag behöver inte hjälpa till.

sv: jo, jag tycker att jag har lärt mej ganska bra, att njuta av det som går bra, men ibland får man väl bli besviken på det som inte går bra också? ;)
Jag ska bara fasta en dag, jag har fastat fem dagar som mest, men tuggade buljongen då haha

Kommentera

Publiceras ej