Lika varmt idag. Hade trick-kurs med 7 stycken hundar med ägare. Hundarna var allt mellan 2 och 12 (!) år! Jag blir så glad när de aktiverar sina gamla vovvar! Har haft fler här i den åldern.

Efter kursen red Karin och Maria på Disa och Nökkvi. Jag åt lite lättluch. Ett ägg, röbetsjuice och en macka av surdegsbröd. En sån macka håller man sig mätt på länge.

Sen red Karin Freyja och jag Tindra på ridbanan. Jösses vad välbehövligt...... Hon har alltid varit "svår" (iaf för mig!) Men nu var det bara pass i alla tempon. Jäklar vad jag fick jobba. Men till slut fick jag ren galopp i en halv volt. Fick skaplig tölt och skaplig trav där hon slappnade av och höjde ryggen, en stund. Man ska glädjas åt det lilla! Det är bara att jobba vidare!

Så ringde Jonnas pappa och sa att det fanns kräftor till oss. Vi byter mot ridning! In till stan och hämta och handlade samtidigt. 
 
När jag kom hem kokade vi dem direkt och passade på att dricka kaffe.
 
 
 
Medans Tomas fixade klart kräftkoket så plockade jag björnbär, igen. Nu har jag plockat 2 liter varannan dag!
 
 
Vi ville hinna rida de 2 återstående hästarna med. Så vi snabbade på att hämta dem längst ner i hagen, förstås!

Tomas körde Beris och jag red Birkir. Mio fick också följa med. Han älskar ju att springa! Det blev en bra tur! Vi hann precis göra klart i stallet, sen var det mörkt!
 
Skulle laga fläskfilé, men klockan var ju över 21 så vi tog lammfärsbiffar som blev över igår. Nu i tunnbröd med en rejäl sallad med bönor och vitlökssås. Gott!
 
Nu är klockan 23.10. Imorgon är det jobbardag! Natti!
 

2 kommentarer

marianne

08 Sep 2014 12:01

Full fart hela dagen :)
Det är bara att kämpa på och som du säger, vara glad åt det lilla man får igenom.
lammfärsbiffar är ju mums..jag måste ha lamm nästa sommar känner jag...haha.

Sv: här är det inte bara att gå in med skorna, det ligger saker överallt här med, men han har nästan lärt sej....tar han inte undan så får han leta sen, jag brukar lägga i en låda eller så slänger jag helt enkelt...suck...som du säger, man är som en morsa ibland :(

Nilla

08 Sep 2014 14:15

Mums vilka "goda" bilder du lade upp :)

Kommentera

Publiceras ej