Pratade just med Victor i telefonen. Hoppas han kan komma loss nästa helg då även Robert med familj kommer hem. 

De bor ju i Uppsala allihop så storebror hade bjudit hem Victor på mat och tårta. Så himla bra! Vi får väl fira en gång till när de kommer hit sen.
 
Mio och jag var på terapibesök hos Håkan igen på fm. Det var jättetrevligt. Vi var ute idag och tränade. Mio var så duktig!
 
Sen var jag och hundarna i Skänninge på em. Gick en promenad med Helen och var och handllade. 
 
Sen hann vi bara hämta hem hästarna innan det började bli mörkt.  Lagade soppa  och en liten förrätt av mozzarella, tomat och lufttorkad skinka, Mums!
 
Sen orkade jag inget mer utan landade i soffan. Har skrivit rent min terapihundsdagbok från mina träffar.
 
Nu är det godnatt!
 
 

1 kommentarer

marianne

19 Sep 2014 09:36

29 år....han är mittemellan barn va?

sv. Maria är snäll mot alla, alldeles för snäll, ibland känner jag att hon bli utnyttjad, men det är hennes sak. Jag försöker vara en bra vän, men ibland tappar jag tålamodet över något och blir sur på allt och alla :(

Ja, du....jag blir arg på de som försöker pracka på mej sin ideologi, först skriker dom ut att alla får tycka vad dom vill, och sen säger dom att dom inte vill ha en som vän för dom inte kan överföra sin tro på en...men å andra sidan, så klarar jag mej utan de. Förutom att min äldste son försöker hjärntvätta alla sina fb-vänner med sina åsikter....mot rasism, det är lika enkelspåriga "fakta" och jag har inte kommenterat något förrän det jag skrev om nyss.

Kommentera

Publiceras ej