Idag hade jag trick-kurs på fm. Vädret var med oss idag med. Solen strålade!

Karin hade ridlektioner hela em. Jag gick till skogen med hundarna och plockade lite svamp. Det var underbart väder.

När jag kom tillbaka så lagade jag en äpplepaj på äpplen från trädgården. Den blev så god. Vi åt nyss upp den sista biten till valvakan som pågår nu.

Efter maten åkte vi till vallokalen och röstade. Vi snabbade på för jag ville rida när jag kom hem. Karin red Frejya och jag red Birkir på ridbanan. Men vad fort det blev mörkt! Tur att vi har en lampa allafall!

Det är förskräckligt hur bra det gått för SD i valet. Jag är chockad.........
 
 
 
 
 
 

3 kommentarer

marianne

15 Sep 2014 09:53

vi har knappt fått äpplen på våra träd, de som finns slänger vi ner till ankor och höns....

Nä jag försöker ha det städat till helgen, men inte alltid det blir fredagsstäd....under sommaren är jag lite latare, men nu snart börjar det bli dags att ta golven varje dag..suck

marianne

16 Sep 2014 10:25

Det kanske är pälsen som är boven, jag kommer inte riktigt ihåg, men Maria sa att hon fått B-vitaminspruta förra året...vad skulle jag göra utan Maria?
Jag ska avvakta lite och se hur hon är framöver...men ha det i åtanke att ge en b-vitaminspruta.

nä fy farao för dessa åkattraktationer, jag åker knappt pariserhjulet...hua

marianne

17 Sep 2014 11:17

Jo den var god :)
Halvfärdiga projekt, jag kan säga att jag funderar på att packa ihop mina saker och hitta nåt eget, jag är så j-a trött på att inget blir klart nån gång...jag vill inte bo i ett "projekt" jag vill ha ett hem.
I rummet som han gjorde för över tre år sen...där fattas ett fäste till elementet...ETT fäste....hur svårt kan det vara? Dörren på sidan ville jag ha kattlucka i när jag flyttade in 05, men nä, den ska bytas ändå.....undrar NÄR den ska bytas...den är så otät och trasig att det ligger en snödriva på tröskeln om det varit yrsnö...suck....bara några exempel....

Kommentera

Publiceras ej