Valborg

 
 
Jobbat dygnspass tills imorse. Igår på jobbet var en fönsterputsare  hos oss och putsade alla fönster. Det var en "gammal" hund- kund till mig som startat eget, så jag pasade på att boka in putsning till mig själv. Här är inte putsat på 2 år. Jo köket, för det är ju det man ser mest!
 
Sen vid lunch åkte vi hem till mig och var här hela em. Synd att det var så kallt och lite småregnigt, så vi var inte ute hela tiden. Annars är det ju mysigt att kunna vara i trädgården.
 
Imorse när jag slutade så åkte jag direkt till tandläkaren. Det gick bra. Inget att klaga på! Men jag bestämde att dra ut en tand som är bara själva roten kvar av. Den har gått sönder bit för bit. Men det fick jag en ny tid till.

Sen åkte jag och handlade lite som jag kom på att vi behövde (hade ingen lapp!) och mötte upp Karin för att ta med mig pudlarna hit när hon jobbade.

Sen var det jag och hundarna hela dagen. Lite tvätt och lite städ, med betoning på lite! Fy fan vad det behöver städas! Det är det värsta med att ljuset kommer tillbaka! Man ser ju skiten!


 
 
När klockan var runt 16 så åkte jag iväg för att lämna pudlarna. Jag skulle ändå åka tillbaka med ett caféset som jag köpt, där färgen var avskavd på en av stolarna. På  vägen dit handlade jag på tomatboden och på gårdsbutiken. Skulle ha lite kött till kvällen, men de hade bara fryst så jag köpte en hel del annat istället!
 
I stan lämnade jag tillbaka möblerna, de hade inga fler. Lämnade pudlarna till Stoffe och sen handlade jag igen! På östenssons för att få lite kött. Konstigt att det blev 2 kassar till! 2 kassar på fm och så en på gårdsbutiken!
 
Idag är det nog handlingsrekord!

När jag kom hem var Tomas ute i regnet och fodrade. jag bytte om och gick ut och hjälpte till. Klipparen har inte kommit ännu.....men det går ju ingen nöd på fåren. De har hela hästarnas vindskydd. Baggen är nog inte så nöjd, han står inne!

Ikväll har vi glott ( med ett öga) på humorgalan och ätit god mat. Snart fodringsdax igen
 
 

Jobbdag och kurs

Underbar morgonpromenad med fågelkvitter och sol. Klockan var strax efter 6.
 
 
 
Jobbade 8-17 och sen full fart hemåt för att ha kurs i vardagslydnad.
 
Idag var de bara 3 ! Det blev riktigt lyxigt!

Fodring av alla djur, sen promenad med hundarna innan vi fick gå in och äta och värma oss!
 
Förresten fick jag ett mess ifrån fårklipparen som lovade att komma "snart". Det får vi hoppas! Han har klippt här förut och alltid kommit den tiden vi har bestämt!
 

Mysig dag

Fm promenad med Marianne och hennes 2 bc tjejer. Den ena är helsyster med Jim. Jättekul att se henne. Och vad lika de är!
 
Sen tog vi en kopp kaffe i växthuset och alla hundar lekte i trädgården. Mysigt!

Karin kom vid lunch. Vi red 2 hästar var. Jag red Birkir på banan. Han var inte på humör att jobba. Men jag var envis! Det lönade sig!  Sista minuterna svävade vi fram!
 
Sen red jag Tindra ut. Mio fick följa med oss. Tindra tyckte det var onödigt att anstränga sig och skulle bara springa ifrån. Mina armar var lama efteråt......


 
 
 
 
 
Avslutade kvällen med att träffa en jättefin hund som ska omplaceras genom Hittehund. Ing-Marie var med mig och hjälpte till när jag filmade.
 
Idag måste jag isäng före midnatt!!
 
 
RSS 2.0