Och fårstackarna har inte blivit klippta!
 
Klipparen fick problem med bilen igår, frågade om han fick komma idag, jag sa jättebra. Nu är det söndagkväll kl 22,30 och han har ej dykt upp. Jag har messat och ringt och han svarar inte. 

Det tråkiga är att vi har inte fått allt gjort som vi hade tänkt eftersom vi har varit beredda att börja assistera vid klippningen. Baggen står inne och alla tackorna i vindskyddet........

Igår hade jag valpkurs  på fm och red Birkir och Tindra på em. Kl 17 började jag jobba. Hade tagit ledigt från 10.

På valpkursen var det helt otroligt roligt och harmoniskt!  Inte ett ljud hördes, alla bara jobbade på koncentrerat med sina hundar. Vissa kurser är helt enkelt roligare än andra! Beroende på deltagande hundar och människor!
 
Jag är så glad att Karin är med och hjälper till också. Det är ju en stor grupp, 10 stycken!

Hästarna red jag på banan och jag var nöjd med båda! 

Idag kom jag hem efter handling (!) vid 11. Vi drack kaffe och sen körde jag igång tvättmaskinen. Karin hade lektion för systrarna som fick rida Freyja och Tindra.

Sen red Karin och jag ut på Birkir och Disa. Mio fick följa med. Det gick sådär. Birkir är inte lika lydig ute.


När vi kom hem åt vi lunch och sen red Karin med Tea. Tea fick rida på Beris och de red ut. Tea fick galoppera i galoppbacken! Det bästa hon vet!

 
 
 
 
 
Karin och jag hann och gå en promenad med hundarna innan hon åkte hem för att jobba. Hon jobbar sista veckan på ett vik nu. 

Jag krattade i trädgården, har haft en sträng av hö från stallet till fårhagen. Alltså rätt igenom hela trädgården! Men nu är det mesta borta. Resten klipper jag sen med gräsklipparen!
 
Klockan 20 gav vi upp väntandet och gick in och lagade mat. Gjorde köttgryta och ris. Det var evigheter sedan.
 
Nu har vi glott på deckaren på 4.an. Usch! Bloggade samtidigt så man kan låta bli att titta! Sen somnade jag visst en stund med!
 
Nu är det godnatt!
 
 

1 kommentarer

marianne

27 Apr 2015 14:27

Men vilken karl :( för jag antar att fårklippare är män...hihi...ska ni inte lära er att göra det själva så slipper ni detta bekymret....?

Varje gång jag läser om era ridturer längtar jag till min lilla tripp :) jag ser verkligen fram emot att träffa dej och dina fyrfotingar...och att rida islänning.
Jag ska hjälpa dej med den appen också när jag kommer, jag kan säga att nu har jag kommit längre in i boken och börjar tycka den är intressant och lite spännande...nu är vi i början på hans karriär inom det polisiära.

Kommentera

Publiceras ej