Kl 15 idag började det regna. Enligt YR så skulle det regna massor mellan 18-24. Det kunde komma upp till 13 mm.
Typiskt tisdagsväder! Alltid när jag har kurs!
 
Men jag hade en himla tur! Jag fixade lite i rummet så vi skulle kunna vara där. Men det slutade regna lagom till klockan 18. Sen stänkte det bara lite!
 
Alltid lite pirrigt med en ny grupp människor. 7 nya hundar med ägare. Väldigt olika, men väldigt trevliga!
 
Det kändes jättebra! Ska bli kul att följa dem.
 
Jag sitter här med en kopp te och känner mig lite ensam. Ska sova tidigt tänkte jag. För imorgon ska jag upp tidigt och på P-möte. Hästarna ska tillbaka till sin hage (nu går de på bete utanför huset) och hundarna ska få en promenad.
 
Hoppas det inte regnar inatt så jag kan sätta i myggfönstret. Det är så skönt att lyssna på hästarna som går utanför och frustar!
 
Jag ledde alla hästar samtidigt, av lathet! Det gick sådär, de hade bråttom! Imorgon tar jag dem i 2 omgångar!
 
 
Det här är strax efter 20.00
 
Dimma är vackert! 
 
 

3 kommentarer

marianne

26 Aug 2015 21:25

Ja man kan inte lita på väderapparna, men jag har hört att YR är drn som stämmer bäst....tur dom hade fel denna gång iallafall.

Men alla hästarna tillsammans? Hmmm undrar vad Maria skulle säga om det?! Hon skäller på.mej när jag tar två, för att inte tala om när jag tar tre...hihi

Jag gillar åskan, det är regnet mot plåttaket jag blir stressad av....det dånar oavbrutet...

Nina

27 Aug 2015 12:42

Vilka väluppfostrade hästar ni har! Här skulle det aldrig gå att ta sju hästar på en gång!! En i varje hand brukar funka bra och tre har jag nog tagit några gånger men fler törs jag inte ge mig på, hihi.

Vilken underbar resa du har varit på! Ibland önskar jag att jag var lite mer äventyrlig av mig så jag också skulle gilla att göra sånt.

Var bor Malin som du var på kurs hos helgen innan du åkte iväg på din resa? Är hon bra? Rider du hellre för henne än för Anna?

marianne

28 Aug 2015 09:16

Jag snarkar också, så jag brukar försöka att inte gruffa på Janne när han gör det...det blir ju som att kasta sten när man sitter i glass. ...hihi

Nu när den nya hästen ska komma sa jag till Maria att rensa, hon har ju grejer i överflöd, jag hade inte så mycket utspritt....men den där tömkörningsselen har jag suktat efter väldigt länge...vet inte om jag var snäll eller dum när jag sa att Maria kunde få den jag haft tidigare och att jag skulle kasta den äldsta som hon lånat.....hon tog båda....suck, jag är tydligen inte den värsta ekorren här ;)

Kommentera

Publiceras ej