Jaha

Idag har jag ännu mindre att berätta....
 
Kände när jag vaknade att jag var sämre. Men jag klädde på mig iallafall och föjde med ut. Jag gav katterna och kaninerna mat när jag hörde hur det dånade utanför. Tittade ut och ser de 3 stona springa runt som tokar i trädgården. Tomas hade lämnat dörren på glänt till vindskyddet, då var de snabba....
 
Innan jag hann hämta havre så hade de dragit ner på en väg som går parallelt med hagen. Vallackerna sprang på insidan och skrek!
 
Jag orkar inte gå efter ropade jag till Tomas som hämtade grimmor. Jösses vad de for runt in i grannens gamla hage innan de kom mot oss så vi kunde ta dem.
 
Släppte in dem och jag gick in och däckade i soffan igen....
 
Sen har jag legat där till nu, klockan är över 20. Har inte orkat eller varit sugen på mat. Bara slumrat och slötittat på tv. Men nu har jag ätit lite. Tomas gjorde hamburgare. Sen tog jag en iprén för huvudet bara bultar.
 
Det hjälpte inte. Men nu drack jag dagens första kaffe. Det hjälpte!
 
Imorgon ska jag jobba. Fast inte förrän kl 17. Det finns ingen vikarie och jag vill nte att någon av mina arbetskamrater ska tvingas in. Jag jobbar bara natten. Går hem kl 8 nästa morgon igen. Så det får gå. Sen får vi se hur jag mår inför helgen.
 
Det värsta är att jag vet inte vad som är vad med hur jag mår . För nu fick jag mens i måndags. Och så här sjuk blir jag av det ibland. Som influensa........Hur sjukt är inte det!?
 
Arkivbild, Kasper och Hilma leker med Astrid
 
 

Inte så pigg...

Just nu iallafall.
 
Kanske gjort lite för mycket idag.
 
Fm tog jag det lugnt. Tomas jagade och Victor sov till 11 så då hängde jag framför tv.n.
 
När Victor hade vaknat så drack vi kaffe sen gick vi ut. Han hjälpte mig att mocka en kärra i hagen för det har ingen gjort sen jag gjorde det sist.
 
Sen gick vi en promenad, väldigt lugnt och inte särskilt långt.
 
Lagade mat alla tre, då Tomas kommit hem med. Vi gjorde en chili con carne med twist. Hade i lite mer grejer, som bacon, majs och champinjoner.
 
Just när vi skulle äta kom Karin och Stoffe. De hade ätit redan men stannade och drack kaffe med ostkaka.
 
Snart var det dags för Victor att bli skjutsad till tåget för att åka hem. Det har varit härligt att ha honom hemma i nästan en vecka.
 
Karin och Stoffe hängde med ut och packade foder. Det går ju fort när man är tre stycken. Vi fodrade också och avmaskade katterna och gick en promenad.
 
Sen fick jag för mig att borsta av snön på min bil. Ganska onödigt... Jag blev helt slut och somnade i soffan direkt.
 
Nu tog vi en kopp te. Jag är inte alls sugen på någon mat.
 
Vill nog sova igen.
 
 
 
 

Lite bättre

Känner jag mig idag. Hostan är bättre och inte rinner näsan heller. Jag är mest trött. Har varit uppe hela dagen utan att sova.
 
Efter fm kaffet åkte Tomas och Victor till stan och handlade. Då kollade jag färdigt på sista Fröken Frimans krig.
 
När de kom hem så bakade vi en citronkaka på mandelmjöl med mascarponefrosting. Sen gjorde vi en god kycklinggryta från Linas matkasse. Victor och jag.
 
När vi hade ätit mat så gick vi ut alla tre och packade foder. Jag orkade faktiskt packa några säckar. Och det går ju fort när man är tre personer!
 
När vi kom in så drack vi kaffe och åt kakan. Sen skjutsade Tomas Victor till Robert för de skulle åka och träna. Robert skulle vara gästinstruktör på Friskis och svettis och leda ett pass. 
 
Då lade jag mig i soffan en liten stund. Men sen har jag tränat hundarna lite inne idag. Några kortare pass var, utspritt under dagen. Så idag har jag inte dåligt samvete, de har fått göra lite roliga saker.
 
Nyss åkte Robert iväg till Hornstäve, där de bor, i Mi:s föräldrarhem. Han skjutsade hit Victor och då tog vi en kopp kaffe.
 
Nu är klockan snart midnatt. Ska försöka komma isäng snart! Tomas ska upp och jaga imorgonbitti.
 
 
RSS 2.0