Efter morgonrutinerna åkte jag till Hälsomenyn på massage.Marie är så duktig! Hon kan så mycket olika behandlingar. Hon säger att jag är otroligt lättbehandlad för jag är så mottaglig och det är ju bra. Fast det betyder också att jag är känslig överlag och det kan ju vara mindre bra ibland...:-)  Hon säger att jag ska vara rädd om mig och tänka mig för vad jag utsätter kroppen för.
 
Efter massagen åkte jag och handlade och på hemvägen ringde jag Karin. Skulle kolla om hon var på väg till oss för hovslagaren skulle ju komma. Då var hon redan här för han kunde komma tidigare. idag var hans son med och hjälpte till så det flöt på bra. Sonen fick ta av skor och nita de nya och så verkade han Beris med.
 
Karin satte på Freyja nya skor som heter Duplo! En slags joggingskor.
 
(Nää nu försvann halva inlägget igen!! Samma problem igår! Skit också!)
 
 
 
Så här ser bootsen ut som vi har till Nökkvi och Beris.
 
 
 
 
 
Efter hovslagarbesök med fika så åkte jag till Ewa och hämtade koppel som jag hade beställt.
 
Sen hem och kokade risgrynsgröt och skrev julkort. Vad gott det var med en skinkmacka till!
 
 
 
Ikväll blev det tv som vanligt och nu ska jag lägga mig efter att ha  vikt den torra tvätten.
 
Ibland kommer jag in i andra andningen och får saker gjorda, sent!

1 kommentarer

Marianne

17 Dec 2015 12:28

Örnar med svaren så de kommer med ;)
Jag jobbar med Arctic varje morgon vid utsläpp, ställer henne i skötspiltan och tar på täcket där medan jag försöker få henne att flytta och stå kvar. På vägen ut brukar vi stanna och prata lite och ibland när hon är för ivrig ber jag henne backa. Det är väl inte det ultimata att träna på väg ut, men det är ju då jag har min stund med henne.
Tavlorna är 70×90 utan ram, hon gör i olika storlekar beroende på vad du vill ha, på hennes fb art by christin finns massa fina tavlor.

Jag har ju glömt bort att visa Magnus skor, har fotat dom så om jag inte glömmer igen, lägger jag ut de i morgon.
Varför joggingskor? Finns det någon särskild tanke med de? Nyfiken ;)

En bra massör är värd guld, min kan vara lite hårdhänt ibland men jag har mått så bra i kroppen sen jag började gå till honom så det är nog meningen att det ska kännas lite.

Kommentera

Publiceras ej