Vaknade av att jag hörde en hund spy bredvid mig..... 2 ggr dessutom.
 
 
Sen var det ingen idé att sova igen, jag var ju redan vaken. Så vi gick ut kl 7 och fodrade mockade lite och promenerade i kolmörkret. Dessutom småregnade det och var ruggigt. Häststackarna var dyngsura.....
 
Ägnade fm åt lite av varje, inne. Ringde samtal och plockade runt. Sydde också ett litet skynke att hänga framför hundmatstunnan. Hade lite tyg över från gardinerna.
 
Sen kom ett samtal hit. Sorgligt. En av våra chefer har gått bort i helgen. Han var mycket sjuk, men det är ändå väldigt tragiskt att en människa mitt i livet inte får vara med längre.
 
 
Gick ut med hundarna en promenad. Gick i mina egna tankar så jag såg bara med ett öga att Mio började öka farten. Rätt som det var så jagade han en hare! Vilket misslyckande! Han som aldrig jagar. Vi har ju tränat så mycket.
 
 
När vi kom tillbaka till stallet så packade jag en massa påsar foder och gav dem lite lunch. Sen gick vi in och åt lunch.
 
På eftermiddagen tränade hundarna och jag lite inne. Allie och Mio fick lägga en liten burk i en stor burk! Jim har fått ett nytt hundspel, lite svårare modell som sen går att sätta ihop med ett ännu svårare! Jag köpte 2 stycken av Ewa.

Vid 16 tiden gick vi ut igen. Kolsvart och duggregn.......
 
Packade färdigt nät och säckar, gav fåren mat och pratade lite med katterna!
 
 
 
 
När Tomas kom hem så gick vi in. Jag dammsög av lite snabbt innan vi började med maten. Vi lagade jättegoda bönbiffar och så blev det ris a la malta av gröten som var kvar sedan igår.
 
 
 
 
 
Ikväll ska jag komma isäng skapligt, för jag jobbar imorgon. Fredag till lördag och sen söndag till måndag.

3 kommentarer

Marianne

17 Dec 2015 23:23

Urk...ingen bra start på dagen, inte roligt för en hinder att må illa heller.
Det har verkligen varit grått och trist idag...varför kunde inte kylan stannat så det åtminstone var torrt på stallplan och i hagen.

marianne

19 Dec 2015 22:14

Ser nu att denna förb-e stavningskontrollen har bytt ordet "hund" mot "hinder" i förra kommentaren.

Ja det är inte den ultimata arbetsplatsen för en som är hörselskadad....kunderna är inne ca 15- 20 minuter men vi lyssnar på oljudet timme efter timme, jag kan stänga av det ibland, men det känns när jag kommer hem....kan vara helt slut och tinnitusen blir väldigt hög och störande.
Men som tur är jobbar jag inte så mycket.

När det gäller inhyrningar så håller jag med...men jag har lärt mej att vara bestämd....

marianne

21 Dec 2015 08:20

Det är konstigt att S aldrig hört något om det, särskilt som den vet som gav nu sist sa det...haha, men man hör väl vad man vill höra.

Jag frågade också en gång och fick svaret att om hästen inte visade påverkan och inte hade förhöjd temp, kunde jag rida en lugn tur, men jag hoppar över det.
Själv blev jag kanonsjuk den gången jag vaccinerade mej mot influensan.

Kommentera

Publiceras ej