Har precis smörjt in fötterna efter bad och filning! Underbart skönt!

Idag har det varit ruggigt väder. Regn/snö/ blåst .

På fm kokade jag 3 sorters bönor och pysslade lite. Imorse när jag var ute och fodrade så mockade jag en kärra med. Sen gick jag ut vid lunch och körde ett par till och packade foder.
 
Sen kom Elsa 5 år som hjälper mig och tränar Mio. Först var vi inne och spelade hundspel och gömde godis. Elsa är jätteduktig och snappar snabbt upp hur hon ska göra och säga! 
 
Efter en stund gick vi ut och var nere i skogen och gömde saker till Mio. Elsa traskade iväg långt in i skogen, men Mio hittade alla,även de som hängde i träden!


 


När de hade åkt hem så gick jag in och lagade bönbiffar, det är ju så gott och lättlagat!

Sen ut igen och fortsatte med evighetsjobbet! Mocka och packa foder.........och sen en promenad till skogen.
 
Började lägga ut godisbitar till hundarna när veterinären ringde. Så jag satte ner burken på marken. Medans jag pratade i telefonen åt Allie upp godiset! Jag hade några bitar i handen som jag fick gömma!

Veterinär Ritva sa att blodprovet var som sist, dvs titrarna (?)  fanns men inte så mycket så man vill ge penicillin. De var i det stadiet där det antingen är i början eller slutet av sjukdomen. 

När vi kom in igen tog jag en kopp te och läste lite. Sen tog jag tag i dammsugningen som var välbehövligt! Tomas fick gå ut själv och göra klart ute. Jag lagade mat. En favoriträtt, stekt fisk med god remoladsås och ugnsgrönsaker.
 
 

1 kommentarer

marianne

24 Feb 2015 09:01

Skönt med fotbad, sånt blir bara av på somrarna för mej, då jag kan sitta ute. När jag bodde i lägenhet gjorde jag det oftare. Men jag har börjat fundera på att gå till fotvården, jag har två liktornar som jag haft i över 6 år, som jag inte får bort hur jag än gör.

En annan sak jag börjat fundera över är en sån där bajsdamsugare, jag kan få en som räcker för mina behov, för ca 22 ooo...det kanske kan vara värt det...att spara på kroppen. Har du kollat på dom?

Har du majsena eller potatismjöl som binder bönbiffarna? Jag tycker du är så himla duktig med allt sånt där, jag köper hem för att göra, men det stannar där....jag orkar ju aldrig göra något extra förutom de där tråkiga måstena...och knappt de :(

sv: jo innerst inne vet jag ju att ni har rätt, men det går liksom inte in i skallen ändå....:(
kram

Kommentera

Publiceras ej