Igår var det jobb hela dagen tills idag kl 10. Handlade på hemvägen. Undrar hur mycket man släpar hem varje vecka. Många kilon blir det.......

Det blev kaffe och macka när jag kom hem. Igår började den där tråkveckan som vi tjejer har och då blir jag så sugen på kolhydrater! Ju mer desto bättre! Annars har jag inga problem med att avstå, men idag har jag ätit bröd, raggmunk med fläsk och nu har vi gjort egna rotfruktschips. Väldigt goda!
 
Sen bakade jag matmuffins på dinkelmjöl, med västerbottensost och lufttorkad skinka. Ska ta en kopp te nu och smaka på dem.
 
Idag har äntligen gödselstacken blivit helt flyttad och vindskyddet utmockat. Så rent och fint! Ny sand lade han på med. Så ska det på halm imorgon.

Karin red en sväng på Freyja men det är isigt nästan överallt. Inte jättekul.
 
Jag gick en timmes promenad med hundarna alldeles innan mörkret föll. Kallt och blåsigt, men skönt ändå när man drar upp luvan och stretar på!
 
Sen packade vi nytt foder innan vi gick in och fixade mat.
 
Imorgon är det jobb igen till måndagmorgon. 
 
 


Fick rosor av Helen för 2 veckor sedan. De lever än!
 
 
 

2 kommentarer

marianne

18 Jan 2015 08:36

Jag har faktiskt funderat på att du handlar nästan varje dag, jag handlar inte ens varje vecka....hehe

Hur gjorde du chipsen? Matiga muffins är ju perfekt mellanmål....lät gott också :)

SV: wow vilken dröm! Hoppas det var en sanndröm :)
Jag har funderat på det där att vi skulle försöka träffas, nu när allt har lugnat ner sej kanske vi ska försöka titta på dagar? Och bestämma om du och Nina ska komma hit, eller om jag ska komma till er? Eller träffas någonstans mittemellan?

Stina

18 Jan 2015 20:10

Här har du en till som handlar nästan varje dag - undrar hur mkt mjölk och bröd jag bär hem egentligen ??

Kommentera

Publiceras ej