Idag hade vi massagedag för 4 av hästarna. Lotta kom och kollade igenom dem och masserade.
 
Birkir och Tindra var lite stela och hade muskelspänningar som hon släppte på. Disa har haft en "knöl" (svullnad) på ryggen, den var liten nu men hård. Disa fick lite elterapi. Sen ska jag köra med min Bemer på den.
 
De leker ju så mycket nu och halkigt är det, så det är förståligt att de har lite krämpor. Men som jag sa till Lotta, de rör sig ju iallafall ordentligt och har kul!

Lotta var kvar och fikade så det blev eftermiddag innan jag åt lunch. Karin åkte hem för hon mår inte bra än.

Jag har tränat en del med hundarna och grejat både ute och inne. Vi tränade på att hämta rätt sak. I det här fallet grodan.
 
 
Mio
 
 
Jim
 
 
 
Men vädret är ju för tråkigt. Det har småregnat och snön har rasat från taket och lagt sig som en stenhård vall framför ytterdörren.
 
Nu har jag kollat på tv med ett öga och läst lite i böckerna som jag lånat på bibblan. Jag ska skriva om hästar och hur man kan använda dem vid vård och behandling inom psykvården.
 
 
 
 

3 kommentarer

marianne

29 Jan 2015 08:08

Vad var det för knöl på ryggen? en muslkelknuta?
Det ärr så toppenskönt att ha en bra ET som kommer regelbundet och går igenom fyrfotingarna, vår är inbokad och kommer om några veckor.

Jag blir så imponerad av ditt tålamod med hundarnas träning, när jag inte orkar rida ska jag också träna hund...tror jag hehe

Jag kände inga andar i ditt hus, jag brukar känna sån´t direkt, men de kanske höll sej undan då,

Jo då, stövlarna gick att laga, men jag vet inte hur jag ska göra...det var dyrt, hälften av vad dom kostade för 15-16 år sen

Stina

30 Jan 2015 17:14

Skönt när man fått hästarna genomkollade - man skulle vara lika noga med sig själv *s*

Marianne

30 Jan 2015 23:22

Jo jag har haft dom länge, skor är ju färskvara så tror på den enkla förklaringen att gummit i sulan torkat..

Ja nyttigt att göra nåt annat än rida, ibland :)

Kommentera

Publiceras ej