Jag jobbade ju dygnspass onsdag till torsdag. Igårmorse var det härligt med snö på morgonpromenaden. 
 
Karin hade My och Moa här och de åkte pulka efter Berserkur.

Men idag var all snö borta och det är gegga och massor av vatten överallt! Fy tusan!
 
När jag kom hem vid 9 tiden så var det kallt, bara 16 grader inne. Så det blev till att elda och krypa ner under en filt i soffan med kaffe.
 
Sen kom Karin och vi gick ut till stallet. Mockade och packade foder. Sen gick vi en promenad med hundarna och då gjorde jag ett misstag. När vi kom in i vår hage så släppte jag Jim. Där brukar det funka jättebra att ha honom lös. Men.....idag kom en hare! Hej hopp så försvann Jim, Mio och Smilla!

Mio  och Smilla kom tillbaka direkt men Jim var borta några minuter och kom tillbaka blöt och haltandes. Jäklar varför släppte jag honom! Han går ju på penicillin och ska inte anstränga sig. Han fick på sig ett täcke och sen fick han ligga i sadelkammaren.
 
Karin och jag tog en ridtur på Disa och Tindra. De var helgalna båda två! Taktade, hoppade och Tindra sparkade bakut en gång så jag sträckte mitt lår igen. Hästskrälle. Inte var hon nöjd med det heller. Hon hoppade 2 gånger åt sidan så det värkte i benet. Trodde jag skulle smälla av!
 
Men efter halva turen så vände det! De började lyssna. Karin och jag red korta sträckor skritt och tölt, där vi red förbi varandra i tölten. Bra lydnadsträning!
 
Men nu har jag jäkligt ont i låret och även i ryggen! Skit, hoppas det släpper så jag kan rida imorgon!

Nu har vi ätit tacos, lite annorlunda tacos kan man säga. Det blev vad kylen har att bjuda i dem! Mjuka bröd, tacofärs, gurka, avocadotärningar, färsk annanas, bönor 3 sorter, salsasås och creme fraiche. Det var överraskande gott! Och mätta blev vi!

Tittat på djurskyddarna på tv 4. Helt otroligt varför folk skaffar så mycket djur och sen inte sköter om dem. Så jäkla sorgligt. 
 
 
 

1 kommentarer

marianne

12 Jan 2015 08:47

Vädret gör pållarna pigga och busiga...haha

Jag får inte se djurräddarna, eller något sådant program för Janne, jag gråter och blir så himla ledsen över hur människor behandlar djuren....jag skulle vilja vara jourhem för omhändertagna hundar/katter, men får inte det heller....han har väl rätt antar jag, jag skulle nog inte orka psykiskt...

Kommentera

Publiceras ej