Semester!
 
Jo som vanligt häcken full, eller hur man säger!
 
I tisdags hade jag en ridtur med en familj som firade en 60 åring. Först red barnen en stund, sen red jag ut med mannen som fyllde och 2 av döttrarna. Det gick jättebra!
 
På eftermiddagen hade jag privatlektion med en fin Molly! Skulle haft en lektion till, men hon kom aldrig och har inte hört av sig efter heller. Märkligt! Jag har messat och ringt men inget svar. Samtidigt som man undrar om/vad som hänt så retar det mig att man inte kan höra av sig!! Jag hade lagt ner en hel del tid på förarbete inför den lektionen.

Det regnade en hel del den dagen, så vi eldade på kvällen.
 
Igår var det fint igen.
Tillbringade fm i svampskogen. Allie har lärt sig att markera kantareller, men hon är lite för glad i att äta dem.....!
 
På eftermiddagen åkte vi till vedugnsbageriet och fikade. De har världens godaste bullar! Jag som aldrig äter bullar annars! Men de är supergoda!
 
 
På kvällen red jag Tindra. Lyckopillret! Hon jobbar på och jag känner hur hon försöker vara till lags!
 
Karin red dels ut med grannflickan Tea och sen red hon själv på Freyja. Stoffe hjälpte Tomas med min bil. Den är alla möjliga fel på :-( Tomas har skruvat på den  idag med.
 
Idag kom My hit. Hon ringde vid frukosten och undrade om jag ville hämta henne. 
 
My och jag red ut. Det var så mysigt! Mio fick också följa med ut. My tog Birkir och jag Tindra.
 
Tomas var snäll och harvade gruset utanför huset. Så kan jag bara kratta upp det torra ogräset! Jag började lite förut ikväll.
 
Innan dess var vi svampskogen igen. Allie hittade lite igen (och åt en del!)
 
 
Kvällsmat blev det kl 22 ikväll. Nu är det dags att rensa svampen!
 
 
 
 

2 kommentarer

marianne

25 Jul 2015 09:40

Full fart på semestern också, vilken rolig idé med födelsedagsfirande på hästryggen :)

Det är få djur som äter svamp, men har hört om en annan kantarellhund som också åt, då gäller det att vara snabb om man ska få hela skörden själv...hihi

Mizo har sett fin ut i skinnet och i öronen, men jag vet inte om jag inbillade mej, att det kommit ett nytt litet sår under natten, över ena ögat :(

marianne

26 Jul 2015 15:19

Ja du...finska sisun....
Janne kan ligga på soffan rätt mycket också, men när han bestämt sej för att jobba så gör han det, och han är väldigt noga...hans pappa var också snickare innan han blev pensionär.

Kommentera

Publiceras ej