Men nu är jag pigg igen! Victor satte på kaffe.
 
Ja igår kom Victor också hem till oss. Alla barnen samlade, härligt!
 
I söndags var jag, Marie, Moa och My på Islandshäst SM i Strömsholm. Vi hade det jättetrevligt! Vädret var alldeles lagom och jösses vilka fina hästar vi såg! Vi åkte tidigt och kom hem sent. Marie jobbade på natten så tjejerna sov över här. I sofforna i vardagsrummet! 
 
Igår jobbade jag 8-14 och sen handlade jag på hemvägen. Tomas hämtade Victor vid tåget. När vi kom hem så satt vi ute och drack kaffe allihop.
 
På kvällen var vi bjudna till Karin på grillning. Men jag kände mig risig så jag var kvar hemma. Tyvärr blir jag ju "sådär" när jag får mens. Känns som influensa, typ.
 
Jag stoppade i mig några tabletter och gick promenad med hundarna. Mockade och vattnade och lite annat plock.
 
Sen fick jag faktiskt lite skrivet på min uppsats, för nätet funkade inte igår här hemma. Det har strulat i flera dagar. 
 
Idag sov vi till 8 sen blev det lååång frukost med alla i köket. Karin kom också.
 
Det enda tråkiga när vi är så många är att jag lätt blir fast vid köket. Mat, disk och allt runt omkring tar ju evigheter när man är många. Jag får hjälp, men ändå. Idag kom jag inte ut förrän vid 15, då jag hängde tvätt....
 
Robert, Victor, Hilma och jag åkte till Grepstad gårdsbutik och handlade lite. När vi kom hem blev det fika, med bär och ekologisk vaniljglass från Östergötland.
 
Familjen Damberg/Larsson packade ihop och åkte hem efter det. Karin åkte till jobbet. Sen var det bara Victor kvar. Han satt inne och jobbade lite medans jag klippte gräset. Tomas har svetsat och grejat.

Vid 20 gick vi in och åt räkor och rostat bröd. Mums! Sen ut en timme och mocka hage, vattna och kvällskissa hundar.
 
Inte konstigt att man somnar sittande !!!
 
Kalasdagen!
 
Fiskdamm för alla! Jag fick en disktrasa och en påse nötter.
 
 
Kasper ville galoppera med Moa! De gjorde de på snällaste Beris!
 
Grillkväll!
 
Barnen blåste såpbubblor.
 
 
 
 

1 kommentarer

marianne

15 Jul 2015 20:43

Häftigt att se SM :)
Önskar jag hade någon att åka på såna saker med...

Jag kom på att Magnus inte vill gå nära Avas bakben, så det var ju klart att han inte kunde gå efter oss...men bredvid brukar han kunna gå. Jag har ridit så förr med andra och ingen har opponerat sej.

Tror du jag ska blanda in silvervatten också? Jag vill ju gärna prova allt, men hur ska jag veta vilket som hjälpt honom? Hur gör ni?

Kommentera

Publiceras ej