Har jobbat hela dagen.
 
Igår var en skitdag, som jag helst glömmer. Det enda positiva var att jag hittade kantareller så vi tränade kantarellsök i trädgården sen.
 
Idag var min älskade Mio med på jobbet. Han är så otroligt lätt att ha med sig. Har aldrig någonsin haft så smidig hund. Och fast han är mjuk och lyhörd så är han ingen mes! Så kan det annars vara med bc.
 
Nej han är inte någon ängslig hund. Bara väldigt mysig och lättsam. Märks knappt när han är med på jobbet.
 
 Här med min brukare vid kanalen.
 
 
Efter jobbet åkte jag och lämnade bågarna och valde glas. Mio var med och skötte sig utmärkt! Jag trodde ju bara att jag skulle lämna in dem och säga vilka jag skulle ha. Men det var lite mätningar kvar!
 
Men han låg så snällt och väntade!
 
 
 
Klockan var nästan 18. (17.54 enligt min mobil!) när jag kom på att jag skulle köpa en present till Hilma, som kom idag och som fyller på lördag!
 
Jag sladdade in på Lekia och frågade om hunden var välkommen. Jodå det var han! Medans jag valde vilka My little ponys som skulle med i paketet, passade Mio på att hångla med den unge pojken som jobbade där!
 
Nu ska jag slå in paketen. Hade bara köpt kläder innan. Nu blir det lite önskade saker med!
 
Alla sover utan jag. Mio ligger och trycker bredvid mig!
 
Imorgon ska jag leka med barnen och hinna umgås lite mer med alla. Idag kom jag ju hem så vi hann bara äta, sen var det sovdags! 
 
Natti natti!

1 kommentarer

marianne

10 Jul 2015 06:57

Åhh Mio <3
mina collier var också så lätta att ha med, jag minns när jag var på kräftskiva, ca 15-20 pers, hundarna låg under bordet vid mina fötter tills jag skulle gå på toa, då följde dom med...och alla blev överraskade...-VA? Två hundar? Var fanns dom? haha
Tyvärr var jag tvungen att göra mej av med den ena, den andra var med på jobbet sen.

Mugg beror mest på fukt och lera tror jag, vi har ju ganska sankt i en hage, hade bestämt med en som skulle gräva upp en damm och ett dike, men han kom aldrig :(

Ja, jag hade precis börjat fundera på silvervatten och skulle googla igår om var jag kan köpa, men så dök det upp något annat...så nu när du nämnder det blir jag mer bestämd att prova :) Om du har så får du gärna skicka en liten slurk :)
skickar adress på chatten

Ja, ni har ju stora hagar, fällan ska ta 1 hektar, sa Janne, det är han som kollar sån´t hihi

Höns är elaka,de hackar ihjäl varandra och till och med äter på varandra...om det vill sej illa....men mest mobbar de de yngre, vi har ju en snäll besättning, men när det kommer så många nya blir det lite oreda innan de säkrat sina platser i hirarkerien (äsch..stavning?) och nån kan råka illa ut :(


Kommentera

Publiceras ej