Jag gillar när jag har en hel dag hemma, bara själv med djuren. Inget planerat i almanackan, men däremot i huvudet! Hade tänkt hinna massor.... Men....Jag ringde iallafall till veterinären om tackorna. Men hon sa att det var bara och hålla koll på dem och helst banta ner dem. Tjena... hur lätt är det? Finns det ingen mat så går de ju ut!
 
Det blev en väldigt lugn fm. Var så himla seg. Kände mig nästan sjuk.Passade på att göra lite pappersjobb vid datorn och drack kaffe. Gick på halvfart.....
 
 
Sen gick vi ut och öppnade till betet åt hästarna. Sen gick vi och kollade till fåren. Jim fick hämta in dem. Han är så duktig och lyssnar jättebra. Jag är så glad när jag ser hur lugn han är eftersom vi hade jätteproblem med att han flög på fåren i frustration i början. 
 
 
 
 
 
Hela eftermiddagen var jag i trädgården och i växthuset och rensade och klippte. Rena terapin! 
 
Hundarna har tuggat ben och slappat. Astrid-katt som jag inte sett på ett par dagar kom hem. Blir så lättat varje gång de dyker upp efter att ha varit på utflykt!
 
På kvällen red jag på Tindra. Gud vad tjock hon har blivit! Måste försöka rida mer. Fattar inte, de går ju på nerbetat bete och bara några timmar i en hage med lite mer gräs.
 
Nu har vi precis kommit in efter sista promenaden med hundarna. Var nere hos fåren och tittade till dem. Grannens lilla fralla Troll kom och ville busa med Mio. Hon är för söt!
 
Nu ska jag duscha och sova! 
 
Natti!
 
 
 

1 kommentarer

marianne

23 Jun 2015 23:40

Det är så skönt med såna dagar när man inte har tider att passa och kan lulla runt i sitt eget tempo.

Är grannens häst frisk nu?

Kommentera

Publiceras ej