Dagen började med städning. Jag har inget emot att städa, men nu är det så att det skulle verkligen behövas en storstädning! Men jag hinner ju aldrig. Det blir det vanliga, dammsuga av och se till att  det ser skapligt ut!
 
Tvätt finns alltid, fast vi bara är två. Idag tvättade jag alla hundkoppel, selar och deras handdukar. Sen alla filtar vi har i sofforna. Städade toan och byte handdukar. Sen kom Karin och då lämnade jag resten och vi gick ut.
 
Vi gick en promenad med hundarna och tittade till grannhästen  (senare idag kom matte hem och han fick lite större yta att gå på!) och så kollade vi till fåren också.
 
Vi gick hem och lagade till en kycklingsallad till lunch innan Julia skulle komma och rida vid 14.
 
Det blev en mycket trevlig tur på 7-8 km (tror jag) Tindra skötte sig jättebra och lyssnade på mig. Julia red Disa och Karin red Freyja. Julia är jätteduktig. Hon har ridit i några år på en av de bättre ridskolorna och utvecklats massor! Hon har ridit här en hel del, periodvis. Nu har hon sommarlov, så det blir nog fler gånger.

Mio var också med på ridturen och skötte sig bra.Någon gång stannade han och nosade så han stod i vägen! Men han håller för de mesta bra fart.
 
När vi kom hem så gick Karin och jag in och åt mellis. Kvarg med frukt och bär. Mums!
 
Sen var vi så ridsugna så vi tog en sväng till, på Nökkvi och Birkir. Ååå vad jag är glad åt den turen!
 
Tycker det har gått så dåligt på honom sista tiden. Men idag lyssnade han på hjälperna. Så härligt det är när man kan bromsa med en halvhalt, bara med sätet! Men jag tror det var bra att rida med Nökkvi. Han är så lugn och kan gå i ett bra tempo, då gör Birkir det med!
 
Nu hade vi med oss både Allie och Mio. Det gick kanon! Allie som var så rädd i början och gick typ 25-30 meter bakom!
 
Karin åkte hemåt och vi gick in för att laga mat. Tomas dammsög klart i vardagsrummet, som var kvar medans jag gjorde potatissallad som vi åt till rostbiff.
 
Nu börjar ögonen falla ihop så det är nog dags för en sista runda ute.
 
 
Igår kom ett par domherrar och hämtade bomaterial..
 
 
 

1 kommentarer

Marianne

28 Jun 2015 16:59

Städa, tvätta, städa, tvätta, det är evighetsgöra....

Härliga turer ni kom ut på :) önskar jag hade sällskap på längre turer.

Men har domherrarna inte byggt bo än?
Talgoxarnas ungar skriker ihärdigt efter mat här och föräldrarna har fullt upp.

Kommentera

Publiceras ej