För idag har jag målat.
Jo jag började egentligen igår och målade med fel färg! Hade en skvätt i en yogurthink och fick för mig att det var den jag skulle ha. När det torkade såg jag att det var grundfärg, helt sträv!
 
Jag har målat på köksbordet som jag målade förra året. Det var lite märken här och där som retade mig. Nu är det vitt och fint igen!
 
Igår red Karin och jag ut en sväng. Det var så jäkla kallt och blåsigt. Jag hade tröja, fleece, väst, jacka och en tjock väst till. Frös ändå!! Hästarna var så pigga så det var liksom turbofart hela rundan. Jag är så trött i armarna idag för min lilla fröken Tindra ville springa ännu fortare.......Olydiga häst!!
 
På kvällen var på kalas hos Stoffe och träffade nästan hela hans familj för första gången. Hans mamma hade gjort smörgåstårta och Karin hade bakat chokladtårta (lchf) mumsig som bara den.


Idag var det om möjligt ännu kallare! Det blåser som tusan. Jag avskyr det! Känner mig helt tom i skallen. Har förstås varit ute iallafall och grejat och gått hundpromenader. Men nu har jag redan satt mig i soffan, klockan 18.30. Men jag har jobbat hela dagen så det är jag värd! Pudlarna är kvar här för Karin jobbar måndag och tisdag.
 
Tomas fick åka till Gotland idag, på jobb. Tur att jag har semester hela veckan då! Han kommer hem på tisdagkväll, men sen ska han till Norge och åka skidor så jag blir ganska ensam. Karin jobbar även hela helgen så det är jag och hundarna hela veckan!

Nu ska jag sitta här och läsa en bok en timme. Sen ska jag fodra för natten hos djuren. Nu när vi har slowfeed-näten så går vi inte ut mitt i natten längre. Sen ska jag fixa något gott att äta till mig själv och bara ta det lugnt!
 

1 kommentarer

marianne

23 Mar 2015 09:46

Jaså, är det så man ska göra? Måla över bordet så det blir som nytt igen ;)
Du är så himla aktiv hela tiden, var tar du energin?

Det har blåst iskallt här också...brr

Kommentera

Publiceras ej