Kom just hem från ett möte i Linköping. Jobbigt att köra i mörker.
 
Jag slutade jobbet imorse. När jag kom hem så hann jag dricka lite kaffe innan Elsa kom till Mio för en träff.
 
Balansträning
 
Lite mer balansträning
 
Koppelträning och mys
Godisträd! Elsa har gömt godis i barken som Mio får leta efter.
 
 
Jag gick in och åt lunch sen. Och så ut igen för att rida! Idag hade jag bestämt mig. Skiter i alla måsten och bara är ute i solen.
 
Jag red Tindra och det gick ganska bra! Hundarna är suveräna på att ta det lugnt. De som säger att bordercollie är "såna som bara stressar runt " har inte träffat mina! Det gör de bara om de inte får veta vilka beteenden som är önskvärda.
 
Publik när jag red
 
 
 
 
På eftermiddagen kom Karin, My och Moa och red också. Så roligt! Tjejerna är så duktiga.
 
Ikväll var det möte i Blå stjärnan. Vi har snart årsmöte så planerade lite inför det.

Haft flera samtal under dagen om den fina hunden Helix som jag visade häromdagen, som ska omplaceras. Han lär få ett riktigt bra hem. Vi har flera toppenhem på förslag.

1 kommentarer

marianne

06 Mar 2015 08:28

usch jag gillar inte heller att köra i mörker, jag tror det är något åldersrelaterat, min mamma klagade jämt på hur jobbigt det var men då hade jag inte samma åsikt...haha

Jag har nog inte förstått exakt vad de är Elsa och Mio gör...?

Vad jag har hört om BC är att de måste aktiveras för att inte bli stökiga, att dom har stort behov av stimulans..de jag träffat förr har varit lugna och fina men de har fått jobba och träna som de behöver.

Sv: Leo har massa veck inne i öronen och ofta öroninflammation, varje sommar, men hoppas han slipper i sommar nu eftersom han tjuvstartade..denna gången fick vi surolan, men vi har haft något annat nå´n gång, som jag glömt namnet på. Vi har droppar att tvätta med också, samma som till katten.

Jag blev sur på mästerkocken och vet inte om jag vill se det mer..så orättvist :(

Kommentera

Publiceras ej