Igår var det jobbdag igen. På fm hade jag avslutning på valpkursen. Karin och jag fick varsin påse med fina blommor och ett ljus som Annette hade målat/ritat på. Jättefint! Blev så överraskad! Efter kursen åkte jag till jobbet och idag slutade jag kl 10.
 
Åkte till en familj och gjorde hembesök för Hittehund. Vi träffar alltid familjer som är intresserade, för det finns faktiskt människor som hittar på en massa om sig själva. Ibland stämmer inget alls! Är det inte jäkligt märkligt!?


De jag var hos, bodde i närheten av en hästbutik, så givetvis tog jag en sväng dit! Men köpte mest hundgodis!


När jag kom hem lagade vi lunch. Karins pudlar var här för de var i Ullared. Så efter maten tog jag alla hundar på en promenad. Sen började jag hacka ogräs och klippa gräset. 
 
Vi tog em fika i växthuset. Ostkaka, en favorit! Jim ville gärna smaka!


 
 
 
Klockan 18 kom ett par som skulle rida.En man och kvinna i min ålder. De åker på ridresor varje år och ville börja mjuka upp sina ridmuskler! Jösses vad roligt det var att se Disa och Tindra gå så fint. Mannen red Disa och han satt bara och log. De hade ridit turridning förut men det går ju inte att jämföra!

Vet inte hur många gånger han sa: Att jag rider en islandshäst som kan gå på tygeln!

Ja det är ju sorgligt att man "lär" ryttare på turfirmor att dra upp huvudet och driva på. Då sänker hästen ryggen, givetvis och sen är de snart utslitna i ryggen.


Det är alltid roligt när de kommer folk som uppskattar att rida, inte bara åka med!
 
Nu är det snart midnatt och jag ska duscha och krypa ner.
 

1 kommentarer

marianne

25 May 2015 10:20

Att folk kan hitta på vad som helst för att ställa sej själva i bra dager...konstigt när det gäller just hittehundar, och katter med, för den delen,det är ju alltid så noggrann koll på de blivande mattarna/hussarna.

Oj, Disa som är min häst...hihi.


Leo har egentligen aldrig varit valpig så vet inte om han var annorlunda hos dej, jag upplevde honom ungefär som vanligt..men det är ju svårt när man är med honom för jämnan.
Kan han ha vårkänslor?

Kommentera

Publiceras ej