Det har inte hunnits med helt enkelt!
Jag jobbade i början på veckan, hela dagarna. Slutade onsdag kl 21 och sen åkte jag till Stockholm tidigt på torsdagmorgonen.
 
Det var dags för examen i terapihundsutbildningen.
Det gick kanonbra!
 
På torsdag fm  var det tenta. Jag skrev på allt och det räckte. Sen hade vi samspelsprov, vilket bestod av 9 stationer. Där får hunden "bevisa" att den kan samspela med annan person på ett trevligt sätt.
 
Så hade vi redovisning av våra specialarbeten. Jag skrev om hästar! Hästunderstött psykiatriskt behandlingsarbete. Ämnet var djur i vården.
 
Efter det gick Mio och jag till hotellet. Så mysigt! Ett litet hotell med mycket trevlig personal. Vi låg och slappade och halvsov till ca 20.30 då gick vi en längre promenad och köpte pizza. Den hann ju kallna! men det var gott ändå.
 
 
 
Dagen efter började vi kl 9 på  en skola där jag fick jobba med 3 barn i ett rum. Det funkade bra. Jag är ju van med barn och det känns naturligt för mig. Det var inga problem, vi blev godkända.
 
Sen var jag ledig i nästan 4 timmar innan vi skulle till ett äldreboende och jobba med äldre.
 
Det har jag eller Mio aldrig gjort. Praktiken gjorde vi ju med en hjärnskadad kille.
 
Medans vi väntade så åkte vi till centralen och tog en lång fika!
 
Där träffade vi ett liten pojke som var alldeles själv! Och inte ett ord svenska kunde han. Jag tittade och tittade efter någon men icke!
 
 
 
 
Han stod en bit ifrån mig först tills jag pekade att han fick komma fram och klappa. Först var han lite försiktig men sen ville han inte sluta att klappa. Efter 10 minuter vinkade jag och gick. Han stod ensam kvar..... men sen såg jag på håll att en liten pojke till kom fram  och pratade  med honom. 
 
Gick upp och beställde kaffe god macka och yogurt på staarbuck, tror jag det heter.  Det kostade 144 kronor! Men gott var det!  Då kom en man fram och frågade om han fick klappa Mio. Han hade hundabstinens!
 
Det slutade med att han nästan låg med Mio mitt ivägen där kön till kaffet var! Mio var så lugn och duktig. Undrar hur många han har gosat med dessa dagar!!
 
På hotellet var det 2 i personalen som kastade sig över honom!
 
 
Vi åkte tåg, buss och tunnelbana. Mio är lika cool vad vi än gör!
 
På bussen!
 
 
 
Pendeltåget!
 
 
Praktiken på äldreboendet gick också bra. Vi fick till och med göra ett extrabesök för de boende hade väntat så mycket på oss. Och det var för få hundar så jag fick gå till 2 avdelningar.
 
När vi åkte hem regnade det så jag var jättetrött i ögonen!
 
 
Kom hem vid 20 tiden då vi gick en promenad med hundarna sen lagade vi entrecoté och firade!
 
Igår städade jag hela fm och sen firade vi Kasper som fyllt 3 år. Hos hans mormor som bor en mil från oss ungefär. Det blev ett kort besök men trevligt!
 
Sen hade vi allt stalljobb kvar när vi kom hem.  Halvsov i soffan efter maten. Blogga var omöjligt!
 
Idag har Tomas åkt iväg till Island. Han är borta hela veckan. Så nu måste jag resa mig och ut och jobba!

2 kommentarer

Marianne

15 Nov 2015 20:05

Full fart...man får lämna bloggen till sitt öde ibland,
Vilken rolig stockholmsvistelse, och vad duktiga ni är.

Marianne

16 Nov 2015 13:19

Jag såg nån rubrik på en tidning om Ison, men läste inte mer...kanske var det där du sett det?!

Ja, du har ju mer att ta hand om hemma med fler hästar och fåren, så det är klart der blir tufft när han åker iväg en hel vecka, men sen är det ju din tur :)

Kommentera

Publiceras ej